Контур-стік від Bell лю блю більше за Lamel
Перше знайомство з брендом bell відбулось успішно
Я довго боялась користуватись кремовими текстурами,а сухі завжди виглядали не так,як мені хотілось. Всіма хвалений скульптор (румʼяна 404) від ламель-для мене не фаворит.
Моє знайомство з кремовим скульптором відбулось саме завдяки цьому стіку,але майже одразу я отримала величезний бокс від Lamel
Де був скульптор,який завірусився де тільки міг. І я надала перевагу йому
Та чому ж моїм фаворитом став зовсім не ламель?
Олівець-стік від Bell
Трохи про сам бренд,бо він вартий уваги і я продовжу знайомство з іншими продуктами.
Побачила я його вперше у колись знайомої,колеги,тепер дуже успішної співачки Ані Трінчер. Я заліпаю на її мейки,вона дуже гарна. І,до речі, зараз дуже змінилась як людина і змінила моє ставлення до неї. Тож і розповідь про гіпоаллергенну косметику мене зачепила. Хоч я розумію,що таке реклама,та все ж побігла дивитись на склад,вигляд,ціну і знайомитись
Отже Bell-це польський бренд косметики. У них є окрема лінія гіпоалергенної косметики. Цей стік не відноситься до лінії, та має гарний склад, не провокує подразнень.
ETHYLHEXYL PALMITATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), ISOCETYL STEAROYL STEARATE, VP/HEXADECENE COPOLYMER, KAOLIN, PARAFFIN, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, LANOLIN, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, OCTYLDODECANOL, C20-40 ALCOHOLS, COPERNICIA CERIFERA CERA (COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX), MONTAN CERA (MONTAN WAX), POLYETHYLENE, PROPYLENE CARBONATE, GLYCERYL CAPRYLATE, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).
Особливості і використання:
Він дуже легенько малює, пігментація не супер яскрава, плям зробити просто неможливо. Тушується легко, можна навіть все звести на 0
Представлений у двох відтінках, cold 01 і warm 02
Я обрала cold, він мені підійшов ідеально. На обличчі я не бачу рудих підтонів, та на руці все ж контур трохи рудуватий. Тож прям найсвітлішій шкірі він може віддавати рудим. А для смаглявих він мабуть і не помітний на шкірі буде. Та для мене це не критично і не помітно. У Lamel 401, як на мене ще більше рудого підтону🤷🏻♀️
Стійкість у нього хороша, він нікуди не зникає та точно тримається понад 8 годин.
Це гарний варіант для щоденного використання, тушується як пензликом легко, так і спонжем
Я також наношу і на повіко, його зручно брати з собою в поїздки.
Ось тут я робила макіяж з ним: https://club.makeup.com.ua/looks/26769/
Тож він надовго в моїй косметичці, а ще я хочу спробувати ось ці продукти від bell👇🏼
А ви вже щось маєте від цього бренду? Що можете порадити?
Обіймаю💌
Коментарі (0)