Світлі легкі тональні основи на зимовий період + свотчі
На кожень день я люблю використовувати досить легкі тональні засоби. Проте якщо влітку я можу обмежитись тільки використанням мінеральної пудри, то в усі інші сезони я все ж додаю і тональній крем.
В мене досить світла шкіра комбінованого типу, тому я не завжди можу знайти ідеальний колір тонального. Коли я трохи засмагла, то використовую основу від Physicians Formula The Healthy Foundation у відтінку LN3, проте без засмаги все таки він темнуватий для мене.
Тож зараз я користуюсь Bourjois Healthy Mix Tinted Beautifier (у відтінку 001) та alverde NATURKOSMETIK CC color correction (у нього один універсальний колір).
- Bourjois Healthy Mix має приємну сатинову текстуру, добре розподіляється по шкірі (розподіляю креми завжди пальцями). Світлий колір, не окислюється. Пори не забиває, не скатується впродовж дня, не жирнить. Читала, що він підкреслює гелушіння, але тут я не можу нічого сказати, так як постійно зволожую шкіру, тому не помічала. Пори якось сильно не маскує, і якісь сильні подразненя думаю не перекриє. Але якщо вам потрібо просто зрівняти загальній тон шкіри і не перенавантажити шкіру, то це гарний варіант. Єдине я не в захваті від його складу.
- alverde NATURKOSMETIK CC color correction СС крем з гарним складом, тільки за це я його вже люблю) Крем розподіляється трохи важче, ніж інші основи, він ніби більш густий. Проте я наношу потроху і просто нашаровую на деяких ділянках при неоюхідності. Крем не жирнить, не забиває пори, вирівнює тон (сильні подразненя теж не перекриє). Я б хотіла трохи світліший відтінок, але і цей не рижить на мені, тому буду і надалі користуватись ним.
Буду рада, якщо поділитесь своїми варіантами світлих тональних основ з гарним складом)
Коментарі (0)