Враже ння про тональний Purito. Порівняння 13 та 21 відтінку.
Вже протягом місяця маю повний формат тонального від Purito в 13 відтінку. Мій перший затест був саме пробнику і я ділилась першим враженням в дописі : https://club.makeup.com.ua/post/23013/ .
Вартість тонального коливається від 350-600 грн.
Тональний приходить картонній крафтовій коробочці. На ній зазначена необхідна інформація.
Тюбик крему виготовлений з м'якого матеріалу в приємних відтінках.
Зручний в користуванні, легко можна коригувати бажану кількість продукту.
Cica Clearing BB cream від Purito особливості:
- крем має середню щільність
- добре пігментований
- легко розпроділяється
- можна нашаровувати в бажаних місцях
- що дуже важливо - некамедогенний!
- добре підлаштовується під тон шкіри .
Особливість - якщо спонж дуже вологий - буває так, що ніби стягує тональний в деякий місцях . Тоді потрібно ще раз добре віджати спонж в серветку на нанести повторно . Тобто тональний не любить занадто вологий спонж, та потрібно працювати саме притоптуючии рухами, а не розтягувати .
Порівняння
Вийшло зловити пробник в 21 відтінку light beige, щоб порівняти - це холодний беж, віддає сірим підтоном.
13 відтінок набагато світліший, але має жовтий підтон.
На обличчі
13 відтінок ви можете переглянути в даному дописі: https://club.makeup.com.ua/post/23013/ .
На фото саме 21 відтінок. Маю сліди пост акне та "родиме пятно" .
По результату мені особисто достатньо перекриття. Подобається ефект, гарно носиться, не відчувається на шкіри , досить комфортний тональний.
В макіяжі
Коли перший раз нанесла 13 відтінок він мені здався прям жовтим і я думала, ну все - не вгадала з тоном, але через пару секунд і він підлаштувався і вже не було такого відчуття.
Так само сталось і з 21 - після нанесення я подумала, ого він такий темний і цей сірий підтон занадто , добре що раніше обрала 13 , але пройшло знову ж таки пару секунд і він підлаштовується. І в мене знову немає до нього питань , чи притензій.
Розумію, що могла сміливо брати і тей і інший відтінок . Так вони різні, але чудово підлаштовуються .
На першому фото 13 колір на другом 21 , трішки все ж по фото видно, що різні підтони, але в житті вони не такі суттєві, та немає різкого переходу.
Тепер хочу спробувати 15 відтінок)))
А ви який колір обираєте для себе?
Коментарі (0)