Malisa

Фруктово-акватичне зваблення від Антоніо Бандераса

Фруктово-акватичне зваблення від Антоніо Бандераса

Класичні голубі парфуми від Антоніо - це мої дуже теплі спогади, адже то був подарунок найкращої подруги на моє 20-річчя (а я вже дамочка 30+). І з тих пір періодично відслідковую новинки цього бренду. Але Cocktail Seduction Blue for Women також посідають почесне місце серед всієї моєї парфумерії.

Фруктово-акватичне зваблення від Антоніо Бандераса

Я кайфую від оформлення оригінального Seduction Blue, так і цього фланкеру.

Це дуже і дуже масивний флакончик з дуже товстого скла. Саме цей фланкер має градієнтне забарвлення - від синього до рожево. Щоб і навіть чисто візуально асоціюватись з коктейлем.

Низ флакончика нагадує шкіру якогось дракона. І все це разом - ну, я кайфую. Не скажеш, що по вартості це прям бюджетно.

Якщо ви знаєте як пахне класична версія, то можете її згадати чи уявити і додати фруктів. Ось і вийшла коктейльна версія.

А якщо не знаєте і ніколи його не тестили - то це солодка і в той же час акватична суміш. От скільки я тестила парфумів, скільки в моїй коллекції, але все одно я поки не зустрічала жодних, щоб дуже нагадували аромат від Бандереса.

Фланкер не уступає по якості - мені подобається дозатор, який видає мілкодисперсну хмаринку.

Стійкість - чому ніхто не говорить про цю серію Бандераса?? От взагалі Blue Seduction для мене рекордсмен! Бо на початку весни, коли теплу зимову шапку одягаєш в останній холодний день (і я прям щедро можу її полити парфумами :)), а потім кладеш її в шухляду комоду - я наприкінці осені її дістаю і вона пахне цими парфумами! Він на такій одежі місяцями тримається! Вибачте, але Ланком, Прада і Армані в житті стільки не протримаються, скільки Бандерас!

Звісно, фланкер вже не так сидить "як прибитий", але на одежі з тиждень точно може залишатись, і на волоссі поки не вимиєш :)

Цей аромат - він ще більш трохи акватичний, і в той час фруктовий - лічі, трохи мандаринок і акорд півоній.

Я обожнюю їх влітку - при всій солодкості не душать, не напрягають.

Але як виявилось і в мороз - це дуже смачно, дзвінко, фруктово.

Але на жаль, мабуть, саме ці зняли з виробництва. Їх намагались "воскресити" - Blue Seduction Sparkling Aqua Antonio Banderas. На початку продажів пірамідка цього аромату була ідентична коктейлю, тому і не взяла. Бо як би - ну цей той же аромат, камон, гайз. Навіщо мені дубль в іншій упаковці? А вже зараз бачу що це прям жирнючий реверанс в сторону коктейля, але частина пірамідки відрізняється.

Тому ці люблю, сильно люблю за їх фруктовість, але класична версія - то в саме серденько. І класичну купувала за цей час... Разів зо 5. В громадних об'ємах :)

Але якщо вам на очі потратипить цей коктейль - дуже раджу спробувати. На шкірі він звучить чудесно, шлейфить, стійкий.