Marinka🌈Rainbow

Chandi Amla Hair Oil

Chandi Amla Hair Oil

Всім привіт ❤️

В осінньо-зимовий період в мене дуже сильно випадає волосся. Певні збої в організмі, стреси, які нажаль зараз, як ніколи ,присутні в нашому житті. Окрім випадіння, волосся стає слабким та ламким. Тому я починаю додавати в рутину різні лікувальні олії. З індійським брендом Chandi я знайома давно і зараз повернулась до їхніх олійок. Особливо мені подобається олія "Амла".

Що таке Амла : Це плід ( по типу нашого аґрусу) до його складу входить багато корисних речовин, що сприяють зволоженню, живленню та стимулюють ріст волосся. Він багатий на вітамін С, який зміцнює коріння волосся, запобігає облисінню і покращує кровообіг в шкірі голови. Містить і вітаміни групи В, які захищають кінчики від ламкості та нормалізують жирність шкіри. Таким чином, масло амли вирішує відразу ряд проблем: лупа і сухість голови, подразнення та дрібні висипання, випадіння та старіння волосся та інше. В Індії дівчат з дитинства привчають піклуватися про своє волосся за допомогою олій, адже довге та здорове волосся для них священний атрибут кожної жінки. Ми звісно не в Індії і багато в чому грає генетика, проте допомогти волоссю стати краще і сильніше ми в змозі.

Я купую олію "Амла" в мініатюрних флакончиках по 10 мл. Це дуже зручно так як його мені вистачає на одне користування. Флакон з м'якого пластику, є етикетка з необхідною інформацією та складом.

Виробник обіцяє нам:

"Олія "Амла" для волосся від торгової марки Chandi - ефективний засіб для живлення та відновлення волосся. Олія амли сприяє зміцненню волосяної фолікули, покращує кровообіг, генерує клітинний обмін, сприяє усуненню лупи, захищає від інфекцій.

Олія "Амли" запобігає випаданню волосся. Використовується для лікування пошкодженого та ослабленого волосся, а також для профілактики здорового волосся. Олія збагачена вітаміном Е. Ідеально підходить для всіх типів волосся."

Склад повністю натуральний і окрім олії амли він містить купу корисних екстрактів та олій:

• Соняшникова олія
  • Кунжутна олія
  • Мигдальна олія
  • Олія зародків пшениці
  • Олія амли
  • Екстракт брінгараджу
  • Екстракт німу
  • Олія виноградних кісточок
  • Хна
  • Екстракт камфори
  • Екстракт тулсі
  • Вітамін Е . Як ми бачимо, олія амли знаходиться в списку інгредієнтів аж на 5 місці і концентрація її не велика. На першому місці соняшникова олія. Тим не менш,є багато екстрактів які будуть корисними і для шкіри голови, і для кінчиків волосся.

Олія "Амла" достатньо рідка , не щільна ,як ми звикли

. Вона трохи дивного зеленого кольору,проте ні шкіру ,ні волосся не фарбує. На фото волосся після нанесення олії і зовнішній вигляд ніяк не змінився.

Аромат дуууже специфічний, особливо він може збентежити в перший раз - для мене це поєднання індійських трав з благовоніями, може нагадувати старі бабусини парфуми в перемішку з ліками. Запах насичений, стійкий , різкий , частково буде лишатися на волоссі. Дуже на поціновувача. Проте з часом до аромату звикаєш і він навіть почав здаватися мені приємним.

Виробник рекомендує наносити олію на шкіру та довжину волосся мінімум на 3 години ,надягати шапочку, а також лишати на ніч. Проте для мене це задовго. Я наношу олію на сухе волосся перед миттям на 1 годину, далі змиваю шампунем та продовжую свій звичний догляд. Олія добре змивається і не лишає по собі масної плівки.

Після першого використання відчувається що волосся стає м'яким та гладеньким, воно розсипається в руках та добре розчісується. Після курсу в місяць по 2 рази на тиждень я помітила що волосся стало менше випадати і , співпадіння це чи ні, але ріст нових волосин пришвидшився . На фото вигляд волосся в цілому і також видно нові волосинки. Також олія має гарний вплив на шкіру голови ,зуд та інші неприємності менше турбують.

Забула додати характеристики волосся: воно в мене довге,жорстке , пофарбоване.

Дякую за увагу 🤗