Шиммер для тіла Mermade Gold Champagne
Сяяти як зірка ✨
Всім привіт ❤️
В подарунок на новорічні свята я отримала ось таку крихітку - шиммер для тіла від Mermade. Насправді до цього не знала що Mermade випускають шиммери і хоч свята вже позаду та попереду літо. Вирішила протестувати новий для себе продукт та поділитися своїми враженнями.
💙
Шиммер знаходиться в невеличкому пластиковому флаконі , об'єм 50 мл. Є зручний дозатор помпа. Кришечка щільно прилягає та надійно фіксує . В мене відтінок - Gold Champagne. Я подивилась на офіційному сайті Mermade і знайшла такий самий шиммер тільки у вигляді спрея, представлені два відтінки - Gold Champagne та Bronze Champagne. Голд для більш світлої шкіри, бронзовий для засмаглої. Я не знаю чи випускають ще такі шиммери як у мене, виявляється раніше були цікаві відтінки - Рожеве золото та Перламутровий. Можливо їх вже зняли з виробництва.
Gold Champagne - назва каже сама за себе, це шиммер відтінку золото. Текстура кремова ,дуже щільна. Для того щоб нанести на тіло треба дуже не багато. Можна використовувати в чистому вигляді а можна додавати в лосьйон для тіла, тоді блиск буде здаватися більш делікатним та ненав'зливим. В чистому вигляді шиммер застигає дуже швидко, тому треба його наносити не зволікаючи. Велика частина лишається на пальцях та долонях. Змивається легко звичайною проточною водою. Аромат дуже приємний, кисло-фруктовий,чимось дійсно нагадує шампанське.
💙Як виглядає на шкірі
Ось така краса на шкірі. Шиммер мені дуже сподобався,він неймовірно сяючий . При денному освітленні трохи жовтить, найкраще виглядає при штучному освітленні, багато дрібних блискіток які неймовірно сяють . Спробую прилаштувати також шиммер в макіяж, замість кремових тіней та використовувати в святкових образах.
Дякую за увагу 🤗
Коментарі (0)