Marinka🌈Rainbow

Парфум з ароматом легендарного крему Nivea

Парфум з ароматом легендарного крему Nivea

Всім привіт ❤️

Я час від часу купую відливанти нових для себе ароматів і якось випадково побачила на вітрині дівчини продавця флакон в розпиві, і не звичайний,а у вигляді баночки крему Nivea) До цього моменту я не знала що Nivea випустили парфум, точніше туалетну воду, зі своїм легендарним ароматом , який один в один повторює той самий крем в синій бляшанці ) До того це вже давно не новинка, аромат випущений ще в 2015 році. І як він пройшов повз мене ,любительки кремових ароматів та ароматів чистоти , не відомо) Проте знайомство мало відбутися і я замовила собі відливант в об'ємі 5 мл.

Бренд : Nivea

Країна виробник : Germany

Рік випуску: 2015

Об'єм : 30 мл

Тип продукту : Туалетна вода

Призначається для жінок

Ціна на повнорозмірний флакон стартує від 1600 грн ( в даний час на Makeup.ua )

В мене звичайна пробірка з розпилювачем в об'ємі 5 мл. Повнорозмірний флакон має дуже оригінальний вигляд : він виконаний з білого матового пластику, по формі нагадує баночку з кремом, дизайн лаконічний , на флаконі випукла назва Nivea.

Nivea Eau de Toilette відноситься до групи квіткових ароматів. Основні акорди: пудровий,квітковий, білоквітковий.

Початкові ноти: Лаванда, Бергамот, Мандарин

Середні ноти: Фрезія,Конвалія, Іланг- Іланг-, Троянда

Базові ноти: Пудрові ноти, Сандал

Так як Nivea Eau de Toilette в точності повторює віддушку легендарного крема то виявилося що і сам крем Nivea має піраміду з якого складається аромат і в нього також є початкові,середні та базові ноти. Проте сама туалетна вода звісно більш виражена та цікавіша ніж крем. Спочатку аромат було складно розібрати по нотам,вони дуже гарно переплетаються та поєднані між собою. На старті добре відчувається білоквіткость, мій ніс уловлює ніжні квіти конвалії які тільки-но розквітли на початку весни і фрезію . Цитрусів та лаванду не відчуваю, хіба що це лаванда не в класичному розумінні, а кремово фантазійна. В серці аромату з'являється пудровість і приємна солодкість,коли туалетна вода сідає ближче до тіла то відчувається що так , це той самий знайомий крем Nivea. Асоціації які приходять : приємна доглянутість, чисте тіло одразу після душу , білі махрові рушники, чистота та опрятність. Аромат приємно огортає та створює ауру затишку , ніжності. Шлейф майже невагомий ,відчувається якщо бути зовсім близько в зоні психологічного комфорту. В цілому Nivea Eau de Toilette не розчарував , він виявився таким самим яким його уявляєш та хочеш почути.

З цим ароматом комфортно проводити час вдома, на прогулянці, на роботі в душному офісі або на дитячому майданчику. Це парфум без парфуму,коли хочеться подовжити відчуття чистоти. Nivea Eau de Toilette аромат без вікової приналежності та сезонності.

Якщо ви любите класичний крем Nivea або аромати чистоти,то він вам сподобається.

Я поповнила свою колекцію ще одним цікавим ароматом і в майбутньому планую придбати повнорозмірний флакон ✨

Дякую за увагу 🤗