MAXIMOVA🌷

TINK шампунь та маска «манго» для волосся

TINK шампунь та маска «манго» для волосся

Дані засоби я побачила в клубі, зацікавилась та вирішила познайомитись з продуктами цього українського бренду😊 Використала вже майже до кінця баночки і можу поділитись повністю сформованою думкою про їх дію. Мій тип шкіри голови - нормальний, волосся - рівне, довге, фарбоване.

TINK шампунь та маска «манго» для волосся

Я спеціально обрала серію з манго, тому що люблю екзотичні фруктові аромати. Запашник в шампуні та масці солоденький і приємний але манго я в ньому не відчула.

Шампунь середньої густини, добре промиває шкіру голови, не викликав сухості але волосся вимиває з ефектом «до скрипу» від чого, особисто у мене, воно плутається. Я не люблю такої дії шампунів.

За це зніму бал, та ще мінус бал за те, що не було очікуваного мною аромату.

Оцінка 8. Непоганий базовий шампунь.

Має досить густу консистенцію, добре розподіляється по волоссю і якраз зволожує і допомагає розплутати те, що плутає по довжині шампунь. Очевидно, що він працюючий! Волосся після використання м’яке, гладеньке і не обтяжене.

Мінуси для мене: це аромат (як я вже писала вище, але це індивідуальна річ, я очікувала фруктового буму типу, як в масках для волосся гарньєр). А ще мені, як власниці довгого волосся, не вистачає більшого об’єму баночки. Шампунь на 500 мл є, а маска лише в об’ємі 250 мл. Вистачило її десь на 6 разів.

Оцінка 8.

Висновки: непогані засоби, які дорівнюють ціні-якості.