krislemly

13PERFUMES | KISS-ON -CHEEK

13PERFUMES | KISS-ON -CHEEK

Моє знайомство з українським брендом нішевої парфумерії 13PERFUMES почалось з аромату KISS-ON -CHEEK. Давайте познайомлю з ним і вас.

Мініатюрка обʼємом 10 ml, в форматі ручки з бежево-рожевого скла. Виглядає дуже стильно, приємно та зручно брати з собою в сумочку.

Дозатор працює ідеально, не плюється, а хмаринкою розпорошує аромат.

13PERFUMES | KISS-ON -CHEEK

ВЕРХНІ НОТИ: ананас, папайя, яблуко, бергамот.

СЕРЕДНІ НОТИ: фіалка, ірис, троянда.

БАЗОВІ НОТИ: кашмеран, білий мускус, бензоїн, ваніль,жасмин, кедр, олібанум, пачулі.

З флакону, я відчуваю пудрові, квіткові ноти, які в мене асоціюються з чимось вінтажним та легким. Одразу після розпилення, я відчуваю терпкий і трохи солодкий аромат ананасу. Саме він домінує над кислим яблуком і ароматною папаєю, яка старається вирватись, але насичені ананасові ноти не дають цього зробити.

Аромат плавно і майже не помітно переходить у середину. Він губить свою терпкість і на заміну неї приходить пудровість квітів. Троянда здається доволі солодкою, навіть медовою . Вона головна у цьому букеті. Королева квітів приправлена легкою та ніжною фіалкою з ірисом. Для мене ірис занадто різкуватий, але для тих хто полюбляє цю ноту - будуть у захваті. Аромат не має різких переходів, він являється ніжним градієнтом від одних нот до інших, через що не одразу розумієш, коли стався перехід і які ноти ти відчуваєш.

Через деякий час, проступається база. Вона м'яка, має дерев'яні ноти. Відчуваю я і пачулі з мускусом, вони не домінують , лише трошки здаються грубими, але це не критично .

Взагалі, не дивлячись на такі ноти, що багато хто може сприйняти за різкі або заважкі - він ніжний. Це солодка пудра, наповнена цікавим букетом, який я раніше не тестувала.

Він збалансований, ніжний і акуратний. Нема грубих переходів і кожна частина аромату - повноцінна симфонія.

Стійкість аромату на шкірі доволі не погана - десь 4-5годин.

Аромат прекрасний та дуже жіночний.