KsuLv

Який він Escentric Molecules Escentric 02?

Який він Escentric Molecules Escentric 02?

Знайомство з Escentric Molecules розпочалось 3 роки тому, коли я вперше спробувала Escentric Molecules Molecule 02, відгук про нього писала раніше https://club.makeup.com.ua/post/18901/

Цього року під 🌲 я знайшла нову молекулу, вона також була 02, проте це була не та молекула, а якась інша. Але зводить з розуму вона не менше попередньої, ба навіть більше!

Тепер давайте розбиратись у чому різниця.

Перші 4 молекули створені попарно: Molecule и Escentric. Основна відмінність між цими лініями полягає в тому, що в серії Molecule використовується один синтетичний компонент, тоді як парфуми Escentric засновані на формулі, побудованій навколо цього компонента. Через це багато людей кажуть, що не відчувають запаху молекул, але добре чують їхні парні аромати.

Щодо мене - чую всі молекули, і вони "зводять з розуму" мої ольфакторні рецептори 🤪

Про Escentric Molecules Escentric 02.

Аромат, випущений у 2008 році британським брендом Escentric Molecules. Він здобув світову славу тим, що вперше створив туалетну воду, у складі якої лише одна молекула! Аромамолекула Iso E Super — основний компонент нішевих парфумів, світ парфумерії нехтував нею допоки її повністю не ізолював берлінський парфумер Geza Schoen.

Саме цей компонент і має звабливі властивості феромонів, наділяючи аромати бренду майже містичною привабливістю.

Аромат Escentric 02 належить до групи східних. Його композиція побудована довкола центральної ноти — молекули ambroxan (синтетична молекула сірої амбри), що поєднується з відтінками ірису та жасмину.

Про дизайн, обʼєм.

Краса в простоті. Мінімалізм, стриманість і відсутність кришечки додають певної інтриги аромату. Обʼєм - 30 і 100 мл.

Який він Escentric Molecules Escentric 02?
Який він Escentric Molecules Escentric 02?

Молекули розкриваються по-різному на всіх.

Для мене це аромат чистоти та свіжості. Спочатку я чую ранковий хвойний ліс, такий прохолодний, але не дощовий. Потім розкривається цитрусовий аромат, який переносить у святкові новорічні вечори. Вкінці відчуваю ніжний запах ірису.

Хоча говорять, що молекулу потрібно наносити ВИКЛЮЧНО на шкіру, але я наношу скрізь. Просто на різних ділянках вона по-іншому розкривається.

Стійкість на тілі - 6 годин, на одязі - 10 годин, на волоссі - до миття.

Аромат залишає по собі неперевершений шлейф.

Щоб подовжити стійкість парфуму наношу його на волосся. Використовую 2 способи:

  1. Спосіб «хмаринки»: розпилюю у повітрі і входжу у хмаринку.
  2. «Ручний» спосіб: розпилюю аромат на долоні і легенько проглажую по кінчикам волосся.

На даний момент вважаю цей аромат моїм фаворитом і це ❤️ з першого погляду. Це парфум, який сміливо відсунув з полички всі інші. Він підійде для будь-якого віку і будь-якої події. Бездоганно звучить, не душить. Стильний, стриманий і мінімалістичний. Аромат, який зливається зі мною цілком і повністю.