Ln Pro,за що ти так? Буду сварити. Чи ні?
Гель,який вже ніколи не буде таким як раніше
Знайомство з гелем від ln pro,всім відомий як «гель з червоним ковпачком» відбулось в 2021 році. Я памʼятаю той блиск на бровах немов щойно з ламінування і надміцну фіксацію,якій позаздрив би benefit
Я радила його тут всім,але постійно читала негативні відгуки. І якщо чесно,засмучувалась. Бо ніби я обманюю людей,красунь,а я завжди раджу лиш хороше.
Тож невже ln pro мене підвели? Чи це лиш справа смаків?
Ln Pro Liquid Brow Soap
Ну,привіт, «гель з червоним ковпачком». Востаннє ми бачились в грудні 2021, а сьогодні ти знов в моїх руках.
Візуально нічого не змінилось, той самий червоний ковпачок,ультратонка щіточка,яка дуже класно працює і вкладає волосинки ідеально одна до одної, він все такий же прозорий і з ледь присутнім ароматом
Але консистенція і фіксація. Що з нею?
Той гель,який я памʼятаю,був схожим на клей. Легко так тягнувся і моментально фіксував на багато-багато годин. (Я працювала по 12-13 годин,+година дороги туди-сюди)
А тепер…
Так, це зовсім інший гель. Не той,що я радила всім. Візуально він той самий,а от дія-ні
Він так само укладає за рахунок своєї щіточки
Та фіксація тепер на хвилин 20, потім брови «падають». На останньому фото-це вже видно,а пройшло всього декілька хвилин.
Консистенція також ніби водою розбавили, абсолютно не тягуча і взагалі не зрозуміло,що я наношу на брови.
Про стійкість тут я навіть не кажу,бо якщо брови «впали»-це вже все
Висновок
Тому,на жаль,ln pro зіпсували свій найкращий гель.
І benefit знов нічого не загрожує бути найкращим)
Тому я офіційно НЕ рекомендую його,хіба,якщо надсильна фіксація вам не потрібна. Ну і з ламель тепер вони однакові,два нічого не фіксуючі гелі (ну,у мене вони обидва нічого не тримають)
Обіймаю 💌
Коментарі (0)