Blondie_rs

XX Revolution - олівчик для очей

XX Revolution - олівчик для очей

Привітик! Сьогодні я розкажу про свій НЕлюбимий олівець для очей, який я все ж докінчила! Справа в тому, що мені спокою не давала його ціна та якість. Зараз все розповім детально.

Отож, що це за бренд? XX Revolution є сестринським брендом Makeup Revolution та йому подібних (i Heart Revolution, Revolution Skincare, Makeup Obsession...), а також класифікує себе як люкс сегмент. Появився на світ у 2020 році. Упакування подорожче, більш якісні формули (надіялись), ну і вищі ціни, відповідно. До прикладу, тональний крем коштував на момент виходу ну не сильно дешевше чим відомі засоби від Clinique i Lancome. (орієнтовно $20). З цим власне й бренд перегнув палку, бо трішки не орієнтований на люкс-сегмент - як по пакуванню, так і по фактичній якості самих продуктів.

Ви коли-небудь пам'ятали розпаковку якогось там олівчика для очей кілька років поспіль? А я - так! Бо цей металевий "красень" мені стукнув по пальцю, коли я його почала виштовхувати з коробки. І хто ж знав, що він такий важкенький? Ви собі уявіть: сиджу я на підлозі, розпаковую нову посилку з косметикою. І тут крик "Аааай!". Ясно, що аж мама прибігла спитатись, що сталось... А я покалічилась олівчиком 😂 Тож, найперше - треба акуратно його дістати з коробки і не витряхувати собі на руку.

Пакування металеве, добротне та дуже важке в порівнянні з усіма іншими олівцями. Квадратний корпус, напилення бренду, типу продукту та додаткової інформації. Фото взяла старі - з моменту купівлі, адже в процесі експлуатації практично всі надписи стерлись, лишились якісь каракулі 😅

А ось так. У мене вся косметика не швиряється, не гризеться зубами, не шкрябається. Коли виробник недопрацював пакування - воно одразу видно. У мене є доволі старі речі, які я використовую щодня. Але з ними все-все гаразд. А тут через кілька місяців усе стало виглядати не презентабельно.

Олівчик легко викручується та наноситься. По формулі він точно не гелевий, а якийсь порошково-кремовий. Зовсім не стійкий та ніяк не фіксується на шкірі. Легке проведення пальцем його стирає, і залишається просто легкий відтінок. На момент купівлі я користувалась олівцем Revolution Pro, який був вдвічі дешевший, але набагато кращий як по формулі, так і по стійкості. Тож, я його використовувала виключно для тушування, підложки під смоукі та легкої тіні на нижню повіку. І то, його текстура не надто приємна, щоб наносити на велику площину повіки.

Революшн для мене - це, перш за все, бюджетний бренд косметики. І в них доволі непогано це получається. З Revolution Pro я давно дружу і досі користуюсь їх тональними, бо за свою ціну я кращого варіанту поки не знайшла. У Makeup Revolution є чудові консилери Conceal & Define, якими я користувалась кілька років і зараз знову замовила, щоб освіжити враження про них. У I Heart Revolution є відомі хайлайтери у формі сердечка, які підкорили багатьох б'ютіголіків. А також як Revolution Skincare не згадати? Гель для вмивання; та сироватка з ніацинамідом, яка мені краще підійшла, чим The Ordinary. Революшину є чим гордитись (хоч і крадуть багато дизайнів у інших брендів), але піднімати ціни та пробувати робити щось типу люксу - така собі ідея. Тож, я докінчила олівчик і маю ще базу під тіні та палетку від XX Revolution, про яку розповідала раніше. Формули в тіней кращі, чим у Revolution Re-Loaded, бо там була катастрофа з цією неякісною жирністю. Тож, десь колись та й зустрічається у Революшн щось справді гідне. Але не з люксу, бо за такий олівчик це явно було задорого.

Бажаю всім продуктивного тижня! 💕