Христина 🌺

Чи завжди бюджетні тіні якісні?

Чи завжди бюджетні тіні якісні?

Історію варто почати з того, що я в кінці 2021 року купила тіні Bernovich. Це був дуже вдалий холодний сіро-рожевий відтінок. Але вони мені впали на підлогу і розбилися. Надії їх якось зліпити до купи не було. Знову їх купувати не стала (бо всі ми знаємо чий це бренд...і, навіть, якщо вони мені й сподобались- все рівно не буду). Тож я шукала такий самий відтінок...шукала довго і наполегливо. Але щоб саме такий- ніде не було. В палетці Eveline look up є рожево-срібний, але він теплий. Мені ж треба було холодний.

І тут я звернула увагу на Claresa. Передивилася в інтернеті мільйон фото зі свотчами... і купила цей - відтінок 03.

Ну отримала я замовлення...оглянула тіні...і зрозуміла, що нічого з цього з них не вийде...

Чи завжди бюджетні тіні якісні?
Чи завжди бюджетні тіні якісні?
Чи завжди бюджетні тіні якісні?

Вони розсипні... і взагалі не тримаються купи. Тут виробнику якось варто було б про це написати, або зробити для них спеціальну баночку, а не таку, як в тіней. Бо багато хто про це не знає, а потім виходить шок. Хтось навіть писав, що вони побиті...але то така в них врода🫣.

Я їх трішки втрамбувала, стало краще. Зробити якесь фото, де б не було видно цих крихт - я не змогла...бо частинки тіней кружляють, як сніжинки зимою. Щоб оцінити всі масштаби цього, я навіть закинула фото, скільки залишилося крихт від кришки.

Тому я зразу вирішила, що з ними не буде дружби...добре хоч, що купувала за 114 грн.

Але використати на ділі потрібно було.

Я думала, що все лице буде в тих тінях. Але!!! вони в макіяжі взагалі не пилять і не осипаються. Наношу пальцем, вони з пензликом не дружать. Потім вирішила розтушувати (але можна цього й не робити). Наносила на кремові тіні Maybelline. Для мене вони 2 в 1- як база і як тіні.

І так- це саме той відтінок, який шукала роками: холодний сіро- рожевий. Виглядає дуже класно і дорого. Всі в шоці були, що я нафарбована тінями за 114 грн. Вони можуть змагатися з MAC чи іншими дорожчими брендами. Протрималися весь день.

І тут я їм пробачила все😅.

Поставила на мальовничку, і оберігаю як раритетну вазу середньовічної китайської династії, і лишній раз стараюся їх не торкатися.

І тепер навіть не знаю: можливо така форма задумана спочатку, можливо більш густіша чи кремова би так не виглядала на повіках🤔. Одним словом, я ними задоволена. Тепер задивляюся на інші відтінки, бо вони дійсно варті уваги.