avsash

Welcome в мою косметичку

Welcome в мою косметичку

Я дууже давно збиралась робити цей допис. Настільки давно, що в моєму телефоні назбиралась чимала кількість фото різних продуктів, але більшість з них втратили свою актуальність. Але я нарешті я зібрала все в купу, сподіваюсь, допис буде невеликим😅

Почну із самої косметички. Ця малишка зі мною вже цілих 4 роки.

За цей час вона ніде не порвалась, хоча я її регулярно мила з водою та милом та досить інтенсивно терла серветками. Розмір у неї не дуже великий, але багато чого вміщається. Поки що не думаю її міняти, хіба що на таку саму, просто щоб була новенька та гарненька.

Welcome в мою косметичку
Welcome в мою косметичку
  • Консилер Bless Beauty у відтінку 02 взяла по відгуках. Відтінок обрала одразу, всі інші крім 02 якісь або надто жовті, або темні. Не скатується, перекриття плотне, але є нюанс: не дуже приємний запах, трохи нагадує запах якоїсь побутової хімії. Це не те щоб дуже критично, але звикла до нього не одразу.
  • Коректор Patricia Ledo у відтінку 02. Довго шукала гарний зелений коректор від почервонінь і знайшла (цій лінійці ще є рожевий коректор, якщо що). Чудово маскує почервоніння, не доводиться наносити консилер в два шари. Я ним користуюсь не кожен день, але він завжди маєбути під рукою.
  • BB Missha у відтінку 13, мій базовий тон, який я просто перелила у флакон від консилеру, бо так займає менше місця. Вже трохи набрид, але треба його закінчити.
  • Туш Maybelline Lash Sensational Intense Black вже багато років є бестселлером, має купу гарних відгуків. А от я придбала її вперше лише пару місяці тому. Чи дійсно вона така класна? Так. Вона чудово профарбовує і подовжує вії, не осипається, легко змиваєтся міцеляркою. Чи візьму я її вдруге? Скоріш за все ні. Я так і не звикла до цієї щіточки, вона постійно бруднить мені шкіру повік. Саме тому мені і довелось придбати другу туш ⬇️
  • Туш Holika Holika HoliPop Detail Cara Long & Curling Mascara. Я побачила її в тік-ток і була вражена цією супер тонкою щіточкою. Це ідеальний розмір для нижніх вій, або для глибокого профарбовування верхніх вій. Нею дуже зручно фарбувати вії від самих коренів. Якщо користуватись нею соло, то виходить ефект натуральних вій. Єдине, що вона трохи суха в порівнянні зі звичними нам тушами, але до цього можна звикнути.
  • Гель для брів Got2b. Його просто перелила в знайдений пустий флакончик із тонкою щіточкою. Люблю його і ні на що не проміняю.
  • Олівець для брів Maybelline Express Brow 06 Black Brown це мій єдиний та улюблений олівець для брів. Купую його вже здається п'ятий раз. Справа у відтінку, я ледве знайшла такий, який ідеально підійде під мій колір брів. Це той самий холодний коричневий колір, який не уходить в сірий, або чорний. Краще цього олівця ще нічого не знайшла.
  • Олівець для очей Lamel 404. Про нього вже писала, класичний коричневий колір на заміну чорного. Виглядає природніше, для деного макіяжу прям те що треба.
  • Кайал для очей Essence Inner Eye Brighteneing Pen. Іноді підводжу ним нижню слизову. Чудовий бюджетний олівець, якість шикарна за такі гроші.
  • Пудра Eveline Full HD Soft Focus Transparent Loose Powder зі мною вже досить довго, скоро закінчиться, і я цьому дуже рада, бо вона трохи вибілює мені обличчя. Краще візьму таку саму бананову або персикову.
  • Хайлайтер Lamel BB 401. Користуюсь ним не кожен день, але теж завжди під рукою на випадок коли є настрій на освіжаючий макіяж і прям хочеться додати шкірі сяйва.
  • Контуринг LN Pro Glow Cream Sculptor. Нарешті я дочекалась нормального відтінку цього скульпрору. Для тих хто не в темі: на виробництві переплутали рефіли і в магазини потрапили бронзери в упаковці скульптору, що справедливо спричинило шквал негативних відгуків. Стару партію правильного відтінку я так і не знайшла в магазинах, тож довелось довго чекати і замовляти на свій страх і ризик. Можу сказати, що воно того варте, скульптор дійсно гарний, легко тушується, має правильний відтінок. Тож я тепер щаслива, що він у мене є.

Тут у мене мінімалізм. Лише два бальзами, наношу по настрою, але більше подобається Sierra Bees. Він прям дуже класно пом'якшує губи. У мене їх повний набір, тому вистачить надовго. Наношу бальзам перед макіяжем і к моменту нанесення олії або блиску губи вже зволожені. Іноді ношу їх і соло, чому б ні. Бальзам від Eveline виглядає як звичайна прозора олія для губ, тому можна і не носити зайвих блисків в косметичці)

• Атомайзер, в якому зараз парфуми від Avenue des Parfums. Дуже практична річ, улюблені парфуми завжди поряд. Сам атомайзер у мене десь близько двох років і він чудової якості, не протікає, легко заповнюється.
  • Тример для брів, на випадок коли не хочеться або немає часу вищипати брови. Замовила одразу 20 штук з Китаю, тепер корекція брів проходить набагато легше і швидше.
  • Пензлик Lash Secret. Якось він мені не сподобався. Занадто пушистий та лохматий на кінці, тонку лінію ним не зробиш. Хіба що струлку розтушовувати.
  • Пінцет, який зі мною зі старшої школи. Дуже до нього звикла, хоча вже час змінити його на новий.
  • Щіточки для вій та брів це теж незамінні речі в косметичці, завжди є про запас.
  • Стругачка для олівців K.O.S це краща річ у світі. Гарно стружить олівці, легко чиститься, та точно не зламаєтся, бо кричечка у неї дуже гнучка.
  • Баттер для нігтів та кутикули soul to soul. Це моя знахідка, просто незамінна річ взимку. На відміну від звичайної олії, швидко вбирається, діє краще і швидше. Розхід дуже економний. Думаю що згодом взагалі відмовлюсь від рідких олій для кутикули. Обов'язково візьму такий баттер ще 🫶🏻
29 листопада, 2024
avsash
29 листопада, 2024