SOS догляд за ручками та ніжками

SOS догляд за ручками та ніжками

Перепади температури,мороз,опалення-все це дуже сильно впливає на нашу шкіру.Страждає не тільки шкіра обличчя,але і шкіра на наших ручках та ніжках.

Особисто я маю погану звичку мастити на себе крем тільки коли вже на руках та ногах шкіра майже тріскається .Чомусь до цього я тупо забуваю про існування крему.І от коли вже шкіра зовсім стала виглядати не дуже та потрошку тріскатися,я вирішила почати з тяжкої артилерії та придбала маски для рук та ніг.

Це у мене маски від бренду About,взяла саме їх,бо банально іншого в магазині не було .Коштували вони здається по 69 грн.

Це два наче пакети з кремом.Для рук це дві рукавички.Формат доволі зручний,одягаєш ці пакетики,застібається все липкою частиною і ходиш спокійно 20-30 хв.

Скажу чесно,маска для ніг мені сподобалася менше,ніж маска для рук.

Але давайте по порядку,почнемо з маски для ніг.Маска для ніг має яскравий аромат чи то м‘яти,чи то ментолу.Та ще і має завдяки цьому наче охолоджуючий ефект.Нажаль коли за вікном було -12,а в квартирі не надто спекотно,це був такий собі ефект.Напевно влітку такий ефект більш мене вразив.Я помітила,що крем в масці для ніг був набагато легший за текстурою,аніж для рук.Через це сказати,що я отримала прям зволоження,я не можу.Маска для ніг як на мене доволі марна,бо такий самий ефект можна було отримати просто намазавши ноги легким кремом для ніг.Тому від мене цій масці для ніг 2,5 з 5.

А от маска для рук мені сподобалася більше.Субстанція в середині має більш щільну консистенцію.Пахне приємно.До речі якщо порівнювати з маскою для ніг,то маска для рук вибралася набагато довше аніж для ніг.Шкіра після використання зволожена,ніжна.Але мені б хотілося ще більше зволоження.Масці для рук я б поставила 4 з 5.

Якщо знаєте хороші маски для рук,буду рада вашим рекомендаціям 🥰