Y E L Y Z A V E T A 🖤

Ексфоліанти з лінійки Beauty Expert від Balea

Ексфоліанти з лінійки Beauty Expert від Balea

Раніше я не звертала уваги на засоби від Balea, бо мені здавалось, шо там все просто дешеве і неякісне. Проте якось я вирішила подивитись склад їх деяких продуктів у була приємно вражена. Відгуки теж виявились гарними, тому вирішила спробувати.

Тут напишу про рідкий пілінг LIQUID PEELING 2% BHA та ексфоліюючий засіб для вмивання PEELING CLEANSER 0,8% AHA + 3% PHA.

Почну з того, що обидва засоби дуже економні у використанні, хоча користуюсь ними регулярно.

Рідкий пілінг я використовую десь раз-два на тиждень на ніч. В нього масляниста консистенція, без віддушок, для мене ніяких неприємних відчуттів від нього. Працює дуже делікатно. На ранок шкіра зволожена після нього, тон стає рівнішим. Також наношу на шию та плечі. Не знаю скільки продукту ще залишилось, але по відчуттям дуже багато, бо вистачає буквально пару крапель для нанесення. З великими проблемами на шкірі навряд допоможе, занадто легкий буде.

Засіб для вмивання використовую кожного вечора. Теж дуже делікатний, якщо наносити та змивати як будь-який гель. Одного разу вирішила залишити його на шкіри трохи на довше і все облицця стало червоним, але більше ніяких неприємних нюансів не було) Але більше надовго я його не залишала. Текстура гелева, приємна, без віддушок теж.

Також разом з цими засобами купувала сироватку Balea Niacinamide Serum, проте нічого особливого сказати не можу. Звичайна нормальна сироватка) Закінчилась за пару місяців, як і інші сироватки, якими я користувалась. Мені більше сподобалась сироватка з цинком від Q+A.

Ексфоліанти з лінійки Beauty Expert від Balea
Ексфоліанти з лінійки Beauty Expert від Balea