Malisa

Літній небанальний коктейль в флакончику

Літній небанальний коктейль в флакончику

Я велика прихильниця парфумерії. Мабуть, навіть і не рахувала скільки маю, але завжди хочеться ще і ще :)

Mexx Cocktail Summer побачила по майже даровій ціні, навіть пірамідку не читала, треба брати! Тільки в мене в форматі тестера, тому кришечка флакона не така як в повноцінній версії.

Літній небанальний коктейль в флакончику

Пірамідка аромату:

  • Початкова нота:Біла фрезія, Грейпфрут, Червона смородина
  • Нота серця:Конвалія, Троянда, Яблуко
  • Кінцева нота:Амбра, Квіти персика, Палісандр

Хоча коли мені кажуть "Коктейль", я буду уявляти щось більш ягідне і фруктове, а тут навіть в пірамідці більше квітів, аніж фруктів.

Але аромат вийшов пристойним, навіть враховуючи його ціновий сегмент.

Ні, це не коктейльний компотик, це букет квітів - квіти персика, фрезія, і навіть конвалія трохи проблискує (при чому дуже якісна, а не як в освіжувачах повітря).

Із фруктів відчувається яблуко і гіркота грейпфруту. Дуже цікаве поєднання!

Бачила порівняння, що комусь цей аромат схож на яблуко від Донни Каран - ні, взагалі нічого спільного, абсолютно різні. Взагалі нічого подібного, от прям в цьому коктейлі - не можу згадати. Бо буває, що о, а це схоже на Ланком, а це прям нагадує Опіум. Ні, скільки тестувала різних, скільки купувала - нічого, щоб було прям схоже на Мехх - ні.

Цей аромат чудово підходить на літо - він не удушливо солодкий, не буде всім заважати, а навпаки він навіть якийсь освіжаючий, при цьому яскравий і наче аж "щекоче" ніс. Максимально дивно розповідаю, але якщо спробуєте - зрозумієте про що я:)

Але і взимку - можливо буде здаватись трохи чужерідним, але на морозі він стає наче трохи шипровим, абсолютно не солодким, і дуууже квітковим з гіркотою грейпфруту.

З мінусів - це туалетна вода, у якої стійкість мінімальна. Декілька годин - це її максимум, що на шкірі, що на одязі.