krislemly

13PERFUMES | HAMPTONS SUMMER

13PERFUMES | HAMPTONS SUMMER

Аромат, який повністю відповідає своїй назві. Асоціюється з початок літньої пори, яка приносить із собою відчуття легкості і свободи.

ВЕРХНІ НОТИ: квітка танжерина,

бергамот.

СЕРЕДНІ НОТИ: флердоранж, бузок,

водяна лілія.

БАЗОВІ НОТИ: ірис, ветивер, мускус.

13PERFUMES | HAMPTONS SUMMER

Аромат для мене сприймається гучним і прохолодним. Яскравим та дзвінким! У ньому неймовірно гармонійно переплітаються свіжі цитрусові з квітковою насолодою. Менш помітними, але все ж таки акцентами в цьому ароматі є свіжа, запашна зелень та ледь помітний мускус.

Аромат без черезмірної солодкості, він не приторний і не викликає нудоту

На старті у нас квітка танжерина та бергамот, ця стадія голосна і злегка різка, відчувається тільки нота бергамоту, але триває вона зовсім недовго. Вже зовсім скоро стають чутні солодкувато-квіткові акценти, що пом'якшують наполегливість верхніх нот, надаючи аромату жіночності.

Пухнастий бузок і білий жасмин - саме таке квіткове поєднання відчуваю я.

Нотка водої лілії робить аромат трохи водянистим, що також пом'якшує його. Надає витонченості та легкості.

Справді дуже красивий аромат. Він з одного боку простий, у тому плані, що майже не змінюється в звучанні під час носіння, але з іншого боку він несхожий на інші аромати. Принаймні, я не можу пригадати нічого схожого.

Аромат лягає на шкіру легкою вуаллю, він не душить, він ненав'язливий. Це справді ідеальний варіант на літо.

Стійкість приблизно 4-5 годин, але зручний та практичний флакон поміститься у будь-якій косметичці чи дамській сумочці. За бажання аромат можна оновити протягом дня.