Iryna Koval

Maybelline New York Colossal Curl Bounce

Maybelline New York Colossal Curl Bounce
Maybelline New York Colossal Curl Bounce

Туші Maybelline визначаються якістю та доступною ціною, і кожна з них заслуговує на увагу. Сьогодні давайте поговоримо про Colossal Curl Bounce.

Типове пакування притаманне бренду, стильне та мінімалістичне.

Maybelline New York Colossal Curl Bounce

Щіточка класична з ворсу, середнього розміру та має вигин. У самого кінчика ворсинки звужуються, зручно пофарбувати внутрішній куточок ока. Саме така щіточка дає гарний ефект підкручування та подовження вій.

Тестура не така рідка та масляниста як у інших тушів Maybelline, але це не псує її властивості, протягом дня вона максимально комфортна відчувається на очах.

Колір - Black, насичений чорний відтінок - вічна класика.

Наноситься дуже легко та комфортно. Щіточка дійсно гарно підкручує вії, розділяє та подовжує. Туш має гарний ефект пам’яті, адже вигин тримається протягом всього дня.

Можна наносити як одним, так і кількома шарами залежно від того, якого ефекту ви хочете досягти. Ідеально розділені та підкручені вії - саме той ефект, який я люблю, тому ця туш вривається в фаворити серед Maybelline.

Тримається протягом усього дня та не осипається. Змивається туш без зайвих зусиль, звичайно міцелярною водою за лічені секунди.

Maybelline New York Colossal Curl Bounce - справжня знахідка для тих, хто цінує розділені та підкручені вії. Рекомендую спробувати та переконатися в її виняткових властивостях.