Kizza

Туторіал макіяжу на сьогодні

Туторіал макіяжу на сьогодні

Ну як оперативний. Почала я його писати кілька годин тому, але чуть мене відволікали, тому от тільки-но зараз я закінчила😅

Вас вітає натюрельна Kizza, що зробила свій догляд і яка ще гадки не має, що вона хоче зробити. Точніше ідея є, але чи вона зможе бути втілена ще не знає😅 Бо руки потяглись до пігментів😵

В якості тону - в мене сьогодні мінеральний Lirene. Засіб спірний, але мені формула і колір до вподоби. Упаковка тут жахлива, але особисто мені тон підійшов. Тону від лінії росту волосся до середини перенісся. Бо будемо працювати пігментами, що можуть осипатись.

Намастила консилер Catrice Liquid Camouflage у відтінку Fair і на вологий консилер наліпила пігмент мадженту Texas made з палітри ABH в колаборації з Alyssa Edwards. Ніби норм. Тому переходжу до м'ятного відтінку з палітри Natasha Denona Fringe в наношу його у внутрішній кутик. А зелений Sage розношу по нижній повіці.

Беру блискітки Flutter і наношу їх пальцем на верхню повіку додаючи срібний і синюватий шимерт з палітри ABH Riviera Seaside та Mediterranean. І чуть рожевого сатину Beyond з попередньої палітри.

Розумію, що чогось не вистачає. І це звісно блискітки в кутик. Тут на допомогу прийшов відтінок Palladian. Тепер стало набагато краще🥰

Нафарбувала вії водостійкою тушшю, яка мені не подобається. Але користувати її треба, тому під накладні вії буде саме те. Підчистили тінями нижню повіку - бо тушшю все запацькала😅 доречі сало не забула - в нижній слизистій олівець від GlamBee той що зелений. Користуюсь ним в слизову рідко, бо він мені трохи "пісочить".

Купила на маркетплейсі набір вій. По залишках клею видно, що одні я вже пробувала. Сьогодні вибір пав на такі дворядні пухнасті. Клею вії я на рідкий латекс, бо мені так легше. Клей для вій теж маю, але чомусь рука тягнеться до латексу🤔 Ці вії я не підрізаю, бо вони мені якраз на око підходять. Проте ця форма вій мені не сподобалась. Пінцетом таким кривим спеціальним посадила вії з латексом на місце і прижала. В кутку ока трошки домалювала типу стрілочку чорним огризком від олівця Tattoo Liner. Як бачите - на цих віях доволі масивна стрічка, тому додаткова промальовка стрілки мені не потрібна🤣 проте, якщо ви такими віями (з жирною стрічкою) не користувались - перший час буде дискомфортно. А початок і кінець можуть "колотись"

Червоні кружечки - зона нанесення рум'яна. Коричневі загогуленки - місце нанесення сухого контуру. Про хайлайтер я просто забула😅 Тому сьогодні без нього🤣

Перші два фото - це вид на вулиці за різного освітлення. Третє фото вечірнє 10 годинної носки макіяжу. Відносилось все прекрасно, вії я зняла, щоб краще було видно тіні. Вони (вії) теж чудово відносились, нічого не відклеїлось. Підборіддя я терла рукою тому там і злізло.

Гарного вечора🥰