MAXIMOVA🌷

MATIS Reponse Purete Pure-Serum

MATIS Reponse Purete Pure-Serum
MATIS Reponse Purete Pure-Serum
  • Країна походження: Франція
  • Тип шкіри: для жирної шкіри, для комбінованої шкіри.

Моє перше знайомство з цим французом, раніше не користувалась даною косметикою.

Перші враження були від упакування: красива лаконічна баночка, в якій викручується кнопка помпи. Це дуже комфортно в плані зберігання і зручний формат щоб взяти з собою. Але для мене є один мінус - на упакуванні немає прозорих частин і незрозуміло скільки продукту використано (тому для мене вона закінчилась раптово і для того щоб показати її вам, я змогла видавити лиш одну мікро-крапельку).

MATIS Reponse Purete Pure-Serum
MATIS Reponse Purete Pure-Serum
MATIS Reponse Purete Pure-Serum

Вона має легку гелеву консистенцію білого кольору. Після нанесення миттєво всотується та відчувається невагомо🥰 Має дуууже приємний аромат. Розроблена для проблемної шкіри. Використовувати можна у ранковій та вечірній рутині.

Зазначена в описі дія: «нормалізує виділення себуму, звужує пори, освіжає і пом’якшує». Щодо звуження пор змін не помітила, у моєму випадку комбіновану Т-зону головне добре і правильно очищати, тоді з порами немає проблем. А от ефект «освіжає і пом’якшує» я відчула. Через свою текстуру шкіра комфортно доглянута без обтяження. Влітку взагалі використовувала після очищення тонік та цю сироватку, і цього було достатньо. В спекотні вечори не хотілось лишніх шарів на обличчі.

Серед активних інгредієнтів формули екстракт кори дерева Enantia chlorantha з Африки та фірмовий комплекс MatiSystem. Вони нормалізують функцію сальних залоз, підтримують нормальну мікробіоту й у такий спосіб усувають чинники, що спричиняють появу акне. У разі регулярного використання Pure-Serum шкіра очищається, її текстура помітно поліпшується.

Об’єму 30 мл вистачило на довго, сироватка дуже економна у використанні. Одного нажаття помпи вистачає для всього обличчя.

Раджу для власників жирної, комбінованої і проблемної шкіри. Сироватка сподобалась🫶

P.S. Схоже, що виробник перевипустив сироватку в іншому упакуванні, тому що на сайті вана вже в тюбику.