O’Ostah

Costume National Рор Collection

Costume National Рор Collection
Costume National Рор Collection

До чого тут кіндер, запитаєте ви? Просто маркетологи бренду вирішили погратись і зробили флакони одного аромату у чотирьох кольорах. Я дуже хотіла отримати яскраво-червоний або помаранчевий, а отримала синій, двічі!. Втім, радію і цьому. На жаль, зараз можна схопити Рор Collection тільки у семплі, або ж шукати на просторах інтернету залишки за захмарною ціною. А хапати є що, бо він вартий знайомства.

Я би ніколи не придбала Рор наосліп, бо аромат захейтили. Втім, я почула його від колежанки і закохалась. Перерва між першим другим флаконом була у 10 років, і весь цей час він мене дурманить, як вперше. Смаки мої специфічні, тож переходимо до піраміди.

  • Початкова нота: Малина, Чорна смородина
  • Нота серця: Жасмин, Троянда
  • Кінцева нота: Кашемірове дерево, Листя пачулів, Мускус

Думаєте, перед вами невиразний ягідний компот? Аж ніяк! Це серйозний, дорослий унісексовий схід. Багато хто порівнює аромат із Montale Pretty Fruity, але я просто зазначу, що автором парфумів є Домінік Ропіон. Той самий, який створив Кензо Джангл, Армані Код, був причетний до хітів Mugler та мого улюбленого L'Interdit. Тобто, безхарактерним Рор Collection бути не може за походженням.

Перша стадія розкриття проходить мій ніс повз. Я одразу чую масляну троянду і чистий жасмін, трохи згодом - шипровий акорд, щось схоже на вологий мох, просякнуту дощем деревину, теплий кашмеран і пудру. І, чомусь тютюн, якого в піраміді нема. Ідеальна пора - пізня осінь та зима, дзвінкий мороз або дощ. Влітку може нервувати оточуючих (на випадок, якщо ви зважаєте на їх думку).

Це моя машина часу, мій аромат затишку і юності. Коли ще вміла радіти кіндер-сюрпризам, а на світ народжувались нетривіальні аромати, які хочеться забрати із собою у майбутнє.