Тетянка 🤩

Pyunkang Yul Essence Toner - прекрасна база

Напевно це найпопулярніший продукт корейського бренду Pyunkang Yul і на це є причини:

• Позиціонується як натуральна косметика;
  • Гарний склад з мінімальною кількістю компонентів;
  • Досить бюджетний тонер (30 мл зараз коштують 137 грн).

Екстракт астрагалу виготовляється з кореня багаторічної рослини астрагалу, яка дуже популярна в країнах Азії. Відома своїми омолоджуючим, ранозагоюючим та живильним ефектам. Екстракт підвищує стійкість шкіри до впливу ультрафіолетового випромінювання, запобігає утворенню пігментних плям, сприяє підтриманню водного балансу, захищає від сухості й лущення завдяки багатому складу на ефірні олії, амінокислоти, полісахариди, вітаміни та мікроелементи.

Я користуюся тонером місяць (ну і мій хлопець користується 😅) і мій запит у зволоженні він повністю покриває. Навіть трохи підсушує висипання. Не залишає липкого відчуття на шкірі. Ніяких негативних реакцій не виникло (та це дуже індивідуально). Не помітила впливу на постакне, але я і не очікувала від цього продукту.

Очевидні плюси:

• Гарне зволоження шкіри обличчя;
  • Є 3 варіанти об'єму, що дуже зручно;
  • Тягуча консистенція, приємно наносити руками й тонер не розтікається;
  • Немає різного запаху та відсутні барвники;
  • Дуже економний, думаю пляшечки 100 мл вистачить на 5-6 місяців.

Якщо шукаєш базовий тонер, який буде гарно зволожувати шкіру і щоб не за всі гроші світу то це ідеальний варіант 🙌🏻

Не варто очікувати якогось нереального ефекту, все-таки для цього потрібні активи за потребами шкіри 🤍