Fraulein

Фарба для волосся Syoss

Фарба для волосся Syoss
Фарба для волосся Syoss

Ще декілька років тому я купила на пробу декілька шампунів та бальзам від цього виробника. І, якось не склалось...

Волосся після цих засобів на дотик було наче його натерли гумкою для олівця🥴 Мені абсолютно не підійшов, а ось мамі сподобався. Теж саме і з бальзамом, хоча пам'ятаю, щоб його не викидати, я використовувала його як бальзам для гоління ніг🤭

З того часу перестала взагалі звертати увагу на полички Syoss. Але нещодавно, в пошуках фарби для чергового підкрашування коренів, натикнулась на цю фарбу.

Стильний та лаконічний дизайн упаковки та ще й доступна ціна по акції. Каюсь, грішна, ведусь на знижки, вхопила відразу дві штуки.

В магазині була представлена невелика палітра відтінків, тільки найрозповсюдженіші . Я взяла 3_1 Dark brown.

Сподобалось, що в комплекті йде баночка, в якій змішуються колорант і окисник і наносити фарбу можна прямо з неї. Це дуже зручно, бо не треба змішувати це все в окремій ємності та наносити спеціальним пензлем. Це значно зручніше і швидше.

В комплекті йде стандартний набір - фарба, окисник, бальзам і рукавички. До речі, тут доволі якісні перчатки - ідеально "сіли" на мою невелику руку.

Змішуємо колорант і окисник, і можна приступати до роботи.

Щодо запаху - то він виявився доволі легким, не ядерним, я б навіть сказала "свіжим".

Оскільки я купила дві пачки даної фарби, то одну вже встигла протестувати. На фото "ДО" ви бачите результат після 19 днів першого тесту цієї фарби.

Результат відразу після фарбування мене влаштовує, але ось згодом він надто швидко вимивається, стає все світліше та віддає рижиною. І вся "маківка" стає на пару тонів світліше.

Я люблю фарбу від Palette в фіолетовій упаковці. Вона мене влаштовує на всі 100%. Але іноді хочеться попробувати щось нове. Та і чула, що вона надстійка і її буде дуже проблематично змити, якщо ви вирішите освітлити волосся. Тож її варто брати, коли ви абсолютно впевнені, що ближчим часом не плануєте змінювати колір.

Завдякі такій баночці з носиком, фарбу Syoss дуже легко і швидко нанести на волосся.

Нічого не тече, не пече і такої кількості мені ідеально вистачило на всю голову.

Такий результат вийшов відразу після змивання.

Ось так виглядав вже на наступний день.

Мені сподобався кондиціонер. Він добре впорався зі своєю задачею. Волосся після його використання було гладеньким, м'яким та легко розчісувалось.

Та і аромат мені сподобався - приємний, легкий косметичний, тримався на волоссі ще декілька годин.

Навіть і не знаю, буду я рекомендувати цю фарбу чи ні... Але собі більше не візьму.

На коробці є напис: "10 тижнів стійкості" Але в моєму випадку не протимався повних два...

Може таке стосується лише темних, насичених відтінків.

Напишіть, хто пробував таку фарбу і чи сподобалась вона вам?