Стильна і вмістка косметичка

Стильна і вмістка косметичка
Стильна і вмістка косметичка
Стильна і вмістка косметичка
Стильна і вмістка косметичка

Дуже давно хотіла подібну косметичку, бо саме такий формат для мене являється найзручнішим і практичним.

Постійне поповнення косметичних засобів призвело до того, що вся моя декоративка в одну косметичку вже не вміщувалася, тому я вирішала придбати розміром побільше.

Стильна і вмістка косметичка

Чесно кажучи, навіть ця не вміщує всю косметику, яка в мене є, бо маю багато нових позицій (в тому числі і дублі), але вся базова, якою користуюся кожен день влізає уся.

Ця косметичка також мене привабила своїм стильним дизайном, виглядає супер. Прозора плівка дає повний огляд того, що знаходиться всередині.

Пошив якісний, без дефектів, шви рівненькі. Зайвого неприємного запаху аксесуар не мав. Косметичка має дві застібки, блискавки працюють гарно. Внутрішня частина також має підкладку-плівку ПВХ, як і передня стінка. Вона щільна і міцна.

Верхня частина після розстібання відкидається назад і дає повний доступ до кожної позиції. В класичних звичайних косметичках мене дратувало, що в них постійно треба було ритись і шукати потрібний елемент, а тут все як на долоні.

На вигляд косметичка тільки здається не дуже великою, але насправді вона дуже вмістка за рахунок своєї глибини. В неї вміщується багато косметики. Її розмір я б назвала середнім. Нажаль великі палетки сюди не підійдуть, а пара середніх як раз.

Покупкою я дуже задоволена, це саме те, чтого я хотіла. Косметичка класна, компактна і з боку естетики задовільнить кожну дівчину.

Матеріал легко очищається від косметичних забруднень. Сподіваюся, що вона довго мені прослужить.