Стайлінг-гель для волосся на брови?Саме так!

Стайлінг-гель для волосся на брови?Саме так!

В пошуках хорошого та справді працюючого гелю для брів я згадала про рекомендації дівчат щодо використання даного стайлінг гелю як гель для брів.Спочатку віднеслись скептично до цього,але спробувати було цікаво.

Стайлінг-гель для волосся на брови?Саме так!

Отже,це у нас густий гель для фіксації волосся.Я зазвичай використовую щось подібне коли роблю гладкий високий хвіст.

Великий об‘єм,яскраве пакування,аромат лаку для волосся,дуже густа текстура та залізна фіксація-все це як треба для ідеальної зачіски.А от щодо фіксації брів?

По перше,працювати ним можливо або наносячи окремою щіткою для брів зачісуючи їх як треба(варіант 1),або я ще наливала його в баночку з під старого гелю і наносила як звичайний гель(варіант 2).

Варіант номер 1 подобається більше.Брови виглядають фантастично, наче після ламінування.А от з другим варіантом фіксація слабкіша.

По друге це реально просто шалена фіксація.У мене широкі та доволі жорсткі волоски,які не дуже добре піддаються вкладанню,але тут все лежить як треба ВЕСЬ ДЕНЬ.Брови на відео після 12 годин після нанесення макіяжу.Для мене це вау результат,бо навіть після кількох переодягань,носіння шапки -брови на місці.

Але є декілька мінусів:

1)якщо нанести багато то буде білий наліт-тому фільтруємо кількість;

2)не ялозимо довго,може вийти фігня,а не «інстаграм брови»;

3)гель може розмазувати олівець або тіні на бровах,які ви могли наносити попередньо.

Вцілому я в приємному шоці,продукт бюджетний,об‘єм великий,фіксація крутецька,негативних реакцій на нього нема(принаймні у мене).