Ксенія 💫

Нічна маска. Ще один розпіарений продукт від Laneige.

Нічна маска. Ще один розпіарений продукт від Laneige.

Вітаю найгарніші 💖!

Сьогодні вирішила пригадати і розповісти свої враження про ну дууууже позпіарений корейський засіб. Років 5 тому ця нічна маска була просто на піку слави! Її рекомендували усім і вся, нахвалювали майже як панацею від усіх бід. Я довго трималася 😁, але вирішила, що мені потрібно хоча б зрозуміти про що мова і я придбала міні версію Laneige Water Sleeping Mask в об'ємі 15 мл.

Повний розмір 70 мл і ціна її просто космос зараз 🙊. Тому раджу спробувати спочатку міньку.

В цілому, до бренду я відношусь добре. Для мене це гарний середній сегмент (по роботі продуктів, склад відносно). Така база собі, не більше.

В Laneige є декілька версій нічних масок (з центелою, лавандою) , в даному випадку це класична зволожуюча.

По текстурі гелева, але консистенція ніжного крему. Водяниста (бо логічно 😄). Не тече при розподілі та набиранні продукту. Ковзка - привіт силікони ✌️.

У використанні також немає жодних питань : гарно розноситься, не конфліктує з іншим доглядом (і не корейським).

Аромат досить ніжний, приємний, ледь відчутний на шкірі. Досить швидко зникає.

Щодо використання в сенсі розходу, можу сказати що досить економна.

Доречі, в міні форматі лопаточки нема, це я позичила з іншої. Тому історія про "тиць-тиць" пальцем.. ну така собі.. В повнорозмірі, її також немає.

Маю нормальну шкіру, без висипань та сухості. Вікову. Тому слідкую добре за рівнем зволоження і це не тільки косметичні засоби (привіт ✋водний баланс). Влітку - більше комбінована.

На подібні засоби (зволоження) я не роблю сильного акценту як соло продукт, але ж тут це саме соло продукт, який за ніч повинен зробити майже диво. Бо мала довгий час нічну маску від Sulwhasoo, так от від результів після її використання я пищала 😅.

Так от про Laneige. Наносити її треба фінальним шаром після основного догляду на ніч.

І тут вже буде заминочка, якщо ви використовуєте засоби більш щільнішої текстури, які "лежать" на поверхні шкіри.

Це буде просто пиріг.

Так, є особливість у використанні Water Sleeping Mask: якщо ви подумали, що якщо це зволоження, то чим більше, тим краще, то це хибна думка. В такому випадку ви отримаєте максимальну липкість, не поглинання та максимально неприємні відчуття зранку, а саме - плівка на обличчі і дуже відчутна.

Треба наносити тоненьким шаром. І краще на текстури легкі. В цьому випадку, мені здається, максимально проявляється корейська система догляду - нашаровування текстур.

Якщо все робити правильно, то дискомфорту не буде. Це гарний варіант для обезводненої шкіри. Таким чином ви отримуєте гладеньку шкіру зранку, без відчуття сухості. Особливо в зимовий час. Для сухої шкіри використання та надія на цю маску взимку буде невиправданою.

Але водночас, цей засіб також гарно підійде комбінованій шкірі в будь-яку пору року. Не обтяжує, не дає жирний додатковий фініш. Може слугувати навіть як нічний крем. АЛЕ не на кожен день!

Вважаю, що вона максимально підходить цьому типу. Але пам'ятайте про склад (наявність Dimethicone та Dimethiconol можуть не довго чекати себе та проявитися висипаннями на шкірі, що зі мною і трапилося) і що в ньому 🥴. Гарне очищення вам в поміч!

А от відносно мене, тобто вікової шкіри, вона зовсім не спрацювала. Тобто, я не бачу ніяких змін, які покращили мій верхній шар, зробили його щільнішим чи зволожили особливо. Навіть не можу сказати, що це гарний зволожуючий крем, дуже посередньо. А я користувалася місяць мінімум нею.

Взимку це взагалі варіант ні про що - шо шло, шо їхало..

Плюс до того.. і для мене це шок! після першого використання з'явилися локальні маленькі прищики на підборідді. Зізнатися відверто, щоб таке трапилося зі мною - це просто нонсенс 🙄.

Засіб непоганий, але не такий вже і дієвий та ефективний, що підходить усім. До того ж, якщо розраховувати на те, що він може замінити повноцінний догляд в плані позбавлення сухості, то також не варто.

Дуже рада, що взяла міні формат. Я і його ледь "добила", бо не тягнулася рука зовсім.

З часом вже зрозуміла, що коли йде такий масштабний маркетинг, то сенсу в тому мало..

Усім дієвих досягнень на шляху до гарної шкіри!

З повагою, Ксенія ✨