avsash

Жовтневі поповнення

Жовтневі поповнення

Показую чим я поповнила свої косметичні полиці🧴

Я йшла в магазин лише за якимось зволожуючим кремом, бо куплений пару тижнів тому крем від Simple виявився невдалим (напишу про нього згодом). Але не втрималась і прихопила ще і новий пілінг😄

  • Eveline Enzymatyczny Peeling Gommage🍍

Яскравий соковитий дизайн, достатній об'єм продукту, а от захисної мембрани там немає, тому будьте уважні при першому відкритті.

Об'єм: 75мл

Колір: теплий жовтий

Аромат: насичений ананасовий

Дуже приємний у використанні, але трохи рідкий і може розтікатися. Робить делікатний пілінг, шкіра після нього гладенька та ніжна. Чергую його з ензимною пудрою, мені подобається.

  • Eveline Hyaluron Therapy Deep Moistuization Cream Ampule💧

Серед усіх кремів на полиці обрала саме його і поки що не пошкодувала. Велика пластикова банка (хоча на такий об'єм крему можна робити банку значно меншою), є захисна мембрана, що тішить, бо зараз вона далеко не всюди.

Об'єм: 50 мл

Колір: білий

Аромат: звичайний кремовий, косметичний. Міг би бути і не таким вираженим, але вже як є.

Крем густий, але розподіляється по шкірі легко (зазвичай я наношу крем на ще мокру шкіру, так швидше вбирається).

Підходить під макіяж, не жирнить шкіру. Висипань не викликав, тож буду користуватись далі.

  • Крем для волосся Garnier Fructis Гудбай пошкодження 10в1 👋🏻

Нарешті закінчився мій крем для волосся від Le Petit Olivier, про який я колись дуже-дуже давно робила допис. Він мені все так само подобається як і раніше, просто вже дуже хотілось чогось нового. Я довго обирала, сумнівалась, і все ж таки незважаючи на не дуже добрі відгуки обрала саме цей крем.

І знаєте що? Мені сподобався. Я наношу його на дуже мокре волосся перед нанесенням гелю. Добре зволожує кучері, працює як термозахист при сушці феном.

АЛЕ: в ньому є силікон. Для кучерявих дівчат це може бути принципово, сама я взяла на свій страх і ризик, хоча думаю що нічого страшного не відбудеться.

Об'єм: 400 мл, має вистачити надовго

Аромат: яскравий фруктовий, як і у всіх продуктів від Garnier

По консистенції він золота середина. І не такий густий як мій попередній крем, і не рідкий як його брат у зеленій пляшці (от його б точно більше ніколи не взяла).

  • Rexona Shower Fresh🧖🏻‍♀️

Про нього коротко. Це просто мій найулюбленіший аромат серед усіх антиперспірантів Rexona. Обожнюю його ще з підліткового віку, був у мене у всіх форматах, але кульковий найзручніший для мене. Аромат чистоти, трохи нагадує пральний порошок. Досить виражений, тому частіше користуюсь ним в холодні сезони.