O’Ostah

Kaaral Baco Hair Color-Dye

Kaaral Baco Hair Color-Dye
Kaaral Baco Hair Color-Dye

Baco вже багато років залишається моєю улюбленою фарбою. Вона одна з небагатьох, яка завжди в наявності на мейкап.юа у бажаних відтінках (5 рівень у натуральних або холодних тонах), а також до неї без проблем можна придбати окисник у потрібному обʼємі (зазвичай беру маленькі: окремо для коренів і довжини).

Сьогодні я буду фарбуватись разом із вами, щоб ви могли максимально оцінити всі переваги Kaaral Baco.

Маємо жорстке, пористе волосся із невідомо яким відсотком сивини. Сивина скловидна, погано піддається фарбуванню і часто переходить у рудий. А моє головне бажання - натуральний підтон.

На цей раз я обрала 5 рівень із двома нулями - вони вказують на те, що фарба має якнайкраще зафарбувати сиві волоски. Додавати мікстон не буду, тому на глухий холодний відтінок не сподіваюсь.

Фарбуємо тільки корені, тому використовую 6% окисник (3-ка не бере, як би я не старалась).

Кремова і легка в роботі. Це не той випадок, коли доведеться вбивати фарбу у волосся чи ловити бризки.

Усе за протоколом:

  • змішати у пропорції 1:1,5
  • ретельно нанести суміш
  • витримати 40 хвилин і змити

Змиваю фарбу так, щоб додатково протонувати довжину (кожне 3-тє фарбування). Для цього емульгую фарбу з невеликою кількістю води, розтягую суміш по довжині та чекаю ще 10-15 хвилин.

Завжди ідеальний. Сивина не пробивається, колір рівномірний, волосся живе і блищить. Оцінити стійкість я не можу, бо фарбуюсь кожні 20-25 днів, вимитись у нуль колір не встигає.

На фото при прямому денному світлі може здатись, що тон зовсім чорний. Так, Бако 5.00 темнить, але він має відтінок. Лишаю фото для дівчат, які не можуть визначитись із палитрою🤎

Окрім чудової фарби рекомендую спробувати Kaaral Maxi Royal Jelly Cream. Маска із маточним молочком колись врятувала моє вбите термоукладками волосся і я частенько повертаюсь до неї. Але зважайте: підійде тільки для сильних дівчат, які не бояться, скажемо так, незвичних ароматів😉