A.

Шампунь проти лупи Ducray Kelual Ds Shampoo

Шампунь проти лупи Ducray Kelual Ds Shampoo

На консультації у трихолога виявила, що в мене себорейний дерматит і лікар на додаток до лікування лікарськими засобами порекомендувала придбати шампунь на вибір: Ducray Kelual Ds Shampoo, Uriage DS або Vichy Dercos Anti-Pelliculaire Anti-Dandruff.

При придбанні керувалась наявністю шампунів у аптеці, тому натрапила на цей.

Ось що заявляє виробник:

- β-гліцеритинова кислота у складі нейтралізує запалення, почервоніння та свербіж вже після першого використання;
- поєднання циклопіроксоламіну (1,5%) та піритіону цинку нейтралізує грибок Malassezia та запобігає його розмноженню;
- келюамід видаляє себорейні лусочки.

Шампунь проти лупи Ducray Kelual Ds Shampoo

Бажаного ефекту я, на жаль, на собі не побачила, хоча читаю, що в багатьох людей позитивні враження від використання. Із плюсів цього шампуню - це те, що шампунь не агресивний, а навпаки заспокоює шкіру голови. Інгредієнти вказують на те, що шампунь має не пустий склад, а справді працює із себорейним дерматитом та його причиною - Malassezia. Але чомусь не в мене:(

Також хочу звернути увагу на запах шампуню: він такий нестандартний, що мені не хотілось ним користуватись. Він не є неприємним, але віддалено нагадує про запах крему для депіляції.

Ціна шампуню досить висока в порівнянні із Uriage DS та Vichy Dercos Anti-Pelliculaire Anti-Dandruff, враховуючи невеликий об'єм баночки.

Отже, шампунь для мене виявився неоднозначним і я б його не повторила. Але в інших людей він працює та має цікаві інгредієнти, тому не можу переносити всю вину тільки на цей шампунь у невирішенні своєї проблеми.

Пізніше напишу про те, які шампуні мені таки сподобались.

Дякую за увагу!