Huda Beauty Matte Lipstick, Joyride
Ця помада в мене досить давно. Я її не купувала, вона була дана в подарунок. Звучить дуже приємно, хто ж відмовляється від такого.
Перше що мені сподобалось - пакування. Воно приємне матове, колір нанесений градієнтом під відтінок помади. Кришка магнітна і так весело хлопається. Все чудово, але тут є мінус - великий футляр, він не влізає в мій органайзер для помад. Стоїть окремо з тональними та це трохи бісить.
Колір такий незвичний. Середньотоновий коричневий з легкою рожевою базою, нейтральний. Тут не має натяку ні на помаранчевий, ні на сірий. Ідеальний варіант для нейтральних макіяжів. За все моє косметичне життя я не бачила такого прекрасного коричневого для осінньо-зимових образів.
Це матова помада, з легким вельветовим фінішем. Вона досить густа, але все ще кремова. Щоб отримати насичений колір потрібно нанести два-три шари. За хвилин 5 вона закріплюється і виглядає прекрасно. Все добре до поки не потрібно її поправляти. Якщо поправляти кілька разів, то нижній шар починає скочуватись і неприємно відчуватись на вустах. Така ситуація складається якщо носити помаду з ранку до ночі, тож краще її прибрати й нанести заново. Це віднімає бали за зручність використання, але я звикла і мене це не бентежить.
Я обожнюю дану помаду за її колір і не проти миритись з деякими мінусами. Хоч тут матовий фініш, але вона зовсім не сушить губи. То ж формула мене влаштовує, симпатичне пакування і шикарний колір. Що ще потрібно для щастя? Мабуть, знайти такий же колір, але в більш кремовій формулі на літо.
Коментарі (0)