Anastasiia Anastasiia

Розпіарена зубна паста від MARVIS

Все життя я користувалась пастами з поличок звичайних

магазинів, де не представлені просто класні або _ортодентичні пасти , і після останнього візиту до

ортодонта вона мені порекомендувала змінити зубну

пасту

Я давно вже заглядалась на зубні пасти від MARVIS

І після мільйонних прочитаних постів та відгуків про цей продукт, мій вибір припав саме на неї , на малютку

MARVIS

Я сподівалась, що вона буде класною, але вона перевершила мої очікування

Коли я її відкрила , то мені чомусь здалось , що в ароматі є нотки запаху водоростей (9) і чесно кажучи я боялась, щоб при чищенні зубів не було присмаку моря в роті (с)

Але на моє привелике здивування протестивши і , я відчула десь далеко присмак дині або кавуна , присмак мʼятної дині або кавуна (о)

іней смак мʼяти... Він однозначно не такий , як в

звичайних пастах Colgate і всіх їй подібних, він дуже делікатний і смачний, трішки солодкавий, але при цьому дуже освіжаючий, навіть мій чоловік, який ненавидить солодкі зубні пасти , йому потрібно тільки термоядерну мʼяту, оцінив цей засіб і сказав , що це найкраща паста , якою він коли -небудь користувався, і я з ним цілком

згідна 😍

• Паста надзвичайно круто виконує свою функцію
    очишення
  • відчуття свіжості у роті зберігається дуже довго
    (особисто я відчуваю легкий присмак мʼяти до 40хв), чого не дають звичайні пасти з поличок продуктових магазинів
  • підійде тим , хто хоче спробувати щось новеньке і цікаве, а особливо тим , хто б хотів познайомитись з продукцією цього виробника і залишитись на 1000%
    задоволеним
  • ну дуже вже естетичне упакування, яке не можливо не
    відмітити
  • з цією пастою зуби хочеться чистити набагато частіше, ніж потрібно 🫢
  • а ще , вона зараз на дуже крутому сейлі 😃

Єдине, що є незвичним в цій зубній пасті, що вона не дуже піниться, але для мене це не є недоліком, тому особисто моя думка , що мінусів в цій пасті немає ☺️ А які ваші враження від даної продукції виробника ? 🥰