MAKEUP Home Collection
Зізнаюсь, окрім косметики я маю ще одну слабкість, вона повʼязана з організацією простору. Коробки, органайзери, полички, кофри і все таке я скуповую часто і можу радіти побутовим дрібничкам не менше, аніж посилочці з мейкапу.
Не знаю, чи бачили ви, але в ассортімерті MAKEUP зʼявились органазери для різноманітних потреб. Поки я зупинилась на чотирьох, але це тільки початок😂
MAKEUP Drawer Underwear Organizer Black 30х30х10, 16 комірок
Органайзер цупкий, виготовлений зі спанбонду та укріплений по периметру картоном. Параметри 30х30х10 ідеально вписались у мій відсувний ящик.
У 16 комірок можна покласти трусики або шкарпетки. Зручна штука, завдяки якій я змогла побороти хаос у шкарпетковій Нарнії.
MAKEUP Drawer Underwear Organizer Black 30х30х10, 12 комірок
Я використовую для зберігання топів та безкаркасних бра, але він чудово підійте для сортування невеликих рушників, чоловічої білизни і того, що ви самі вигадаєте. До речі, саме для бюстів у лінійці є спеціальний органайзер із прямокутними відділами.
MAKEUP Drawer Underwear Organizer Black 30х15х10, 6 комірок
У коробці зручно зберігати колготи, підколінники і панчохи. Або ж нічні сорочечки чи майки-боді. Обовʼязково придбаю собі ще декілька, бо цей варіант сподобався найбільше.
Також для затишку замови ла мішечки Mareve. Дизайн і аромат чудові, але я люблю більш насичені запахи. Хто знає класні - порадьте❤️
До речі, на ці органайзери і коробки часто бувають акції 1+1=3. Можливо, це саме те, що вам потрібно перед вихідними🧺
Коментарі (0)