Сухий шампунь від Batiste
Знайомство з популярним шампунем
Така популярна вишенька частенько зʼявлялась у стрічці і я не могла пройти повз неї.
Я маю жирний тип волосся, тож для мене тема частого миття голови дуже актуальна. Раніше я мила кожен день голову, було неприємно ходити з несвіжим волоссям в люди. Зараз приловчилась через день. Хоча, якщо ввечері зʼїм щось жирненьке, або фаст-фуд, то мій лоб і корені волосся вже блищать😌
Тож бувають випадки, коли немає часу помити зранку голову, або немає води, або ви їдете потягом вночі, а зранку треба на зустріч- на допомогу приходять такі палочки- виручалочки.
Звісно, не буде ефекту повноцінного миття таким способом очищення волосся, хоча, може комусь вдається, в мене ефект виходить середній. Чи користувалась я раніше іншими марками? Так, але ефект в них був значно гірший, тому я довгий час і не наважувалась на придбання таких шампунів.
А враховуючи всі проблеми сьогодення, таку штуку варто мати в арсеналі, на випадки форс-мажорів.
Отож розповідаю детальніше.
Флакон великий, обʼєм 200 мл. Розпилювач працює добре, не заїдає.
Запах приємний, пахне легенько вишнею.
На зворотній стороні багато інформації. Є інструкція як правильон використовувати шампунь.
Необхідно струсити балон та розпилити на корені на відстані 30 см від шкіри голови . Рекомендую це робити на балконі, або відкрити вікно, бо буде багато літати в повітрі😌Не хотілось би, аби це осідало в легені, тож краще провітрити. Далі масажними рухами розподілити по волоссю, точніше протрусити, бо моє волосся стало білим. І доволі непогано виглядає сивина, може колись псіхану і буду її відрощувати, а не фарбувати☺️
Отже все гарненько ручками витрушуємо і вуаля, маємо великий об'єм та чисті корені👍
Гребінцем причесали, вклали як потрібно і пішли по своїх справах.
Результат до та після показую на фото.
Чи рекомендую я цей шампунь? Однозначно так👍 Він правда вас врятує, якщо нема води і треба привести волосся в порядок. Він однозначно краще сухих шампуней інших торгових марок. А от в загальному по відчуттях, мені приємніше помити голову водичкою☺️
Дякую за увагу♥️
Коментарі (0)