Олена

Не все те золото, що блищить

Не все те золото, що блищить

UA Profi - це український бренд професійної косметики. Познайомилася з ним через пробники, які мені сподобалися. Серед них не було цього бальзаму. Його я обрала через назву – круто ж намастити на голову 24-каратне золото з аргановою олією. ʕ ᵔᴥᵔ ʔ

Почну з пакування. Зовнішній вигляд кондиціонера привертає увагу своєю елегантністю і блиском, хоч і пластиковий. Але, раджу бути готовим до того, що пакування не зручне. До нього повинна прикладатися інструкція, як його відкрити. Здавалося би, та що там відкривати – типовий дозатор, але це виявилося неможливим і довелося прочитати купу коментарів про те, як це зробити. Два тижні страждань, використання бальзаму на пряму з банки, розцарапана рука, і трішки магії – і я розібралася, як його відкрити.

Інструкція по відкриттю:

Обов'язково потрібно відкрити колпачок (як на фото 2 внизу), очистити від бальзаму дозатор, і окремо від бутилки покрутити його так, щоб дозатор почав нажиматися. Потім закручуємо і користуємося.

Об’єм: 250 мл.

Використання - середньоекономний.

Склад: є фото складу в make-up, але не знайшла окремо виписаного складу, щоб можна було додати його в перевірку косметики.

Текстура: густа, однорідна, без зайвих блискіток, не стікає, але швидко всотується в волосся.
Аромат: не сподобався. Мені цей запах навіяв дитячі спогади про маминою косметику (особливо пудру) із 90-тих років. Ностальгійний, але неприкольний.

Користуюся я бальзамом чотири місяці. Використовую його після кожного миття шампунем (2 чи 1 раз в тиждень). Наношу бальзам відступаючи від коренів волосся, особливу увагу приділяю кінчикам. Тримаю його хвилин 5 і змиваю.

Плюси:

➕ густий

➕ не швидко закінчується

➕ запах майже не залишається на волоссі

Мінуси:

➖ запах

➖ погано розчісується волосся (я додатково використовую спрей для легшого розчісування)

➖ не помітила зволоження чи якогось оновлення волосся

➖ волосся не блищить як золото ʕ •̀ o •́ ʔ

Вердикт (⊙.⊙)

Посередній бальзам. Як на мене, переоцінений, за таку ціну можна знайти щось ефективніше.

Не все те золото, що блищить
Не все те золото, що блищить
Не все те золото, що блищить