Не все те золото, що блищить
Огляд кондиціонера "24К" з аргановою олією та кератином для пошкодженого волосся + інструкція, як його відкрити. Повірте, якщо ви його купите, вона знадобиться.
UA Profi - це український бренд професійної косметики. Познайомилася з ним через пробники, які мені сподобалися. Серед них не було цього бальзаму. Його я обрала через назву – круто ж намастити на голову 24-каратне золото з аргановою олією. ʕ ᵔᴥᵔ ʔ
Почну з пакування. Зовнішній вигляд кондиціонера привертає увагу своєю елегантністю і блиском, хоч і пластиковий. Але, раджу бути готовим до того, що пакування не зручне. До нього повинна прикладатися інструкція, як його відкрити. Здавалося би, та що там відкривати – типовий дозатор, але це виявилося неможливим і довелося прочитати купу коментарів про те, як це зробити. Два тижні страждань, використання бальзаму на пряму з банки, розцарапана рука, і трішки магії – і я розібралася, як його відкрити.
Інструкція по відкриттю:
Обов'язково потрібно відкрити колпачок (як на фото 2 внизу), очистити від бальзаму дозатор, і окремо від бутилки покрутити його так, щоб дозатор почав нажиматися. Потім закручуємо і користуємося.
Об’єм: 250 мл.
Використання - середньоекономний.
Склад: є фото складу в make-up, але не знайшла окремо виписаного складу, щоб можна було додати його в перевірку косметики.
Текстура: густа, однорідна, без зайвих блискіток, не стікає, але швидко всотується в волосся.
Аромат: не сподобався. Мені цей запах навіяв дитячі спогади про маминою косметику (особливо пудру) із 90-тих років. Ностальгійний, але неприкольний.
Користуюся я бальзамом чотири місяці. Використовую його після кожного миття шампунем (2 чи 1 раз в тиждень). Наношу бальзам відступаючи від коренів волосся, особливу увагу приділяю кінчикам. Тримаю його хвилин 5 і змиваю.
Плюси:
➕ густий
➕ не швидко закінчується
➕ запах майже не залишається на волоссі
Мінуси:
➖ запах
➖ погано розчісується волосся (я додатково використовую спрей для легшого розчісування)
➖ не помітила зволоження чи якогось оновлення волосся
➖ волосся не блищить як золото ʕ •̀ o •́ ʔ
Вердикт (⊙.⊙)
Посередній бальзам. Як на мене, переоцінений, за таку ціну можна знайти щось ефективніше.
Коментарі (0)