Олена ✨

Чудовий вибір на кожен день: бальзам для волосся

Чудовий вибір на кожен день: бальзам для волосся

Під впливом makeupclub за чергової потреби обрати бальзам для волосся вибір впав на бальзам-ополіскувач для довгого, тьмяного волосся "Ананас. Сяюча довжина" Garnier Fructis SuperFood.

P.S. Це мій перший засіб з серії Garnier Fructis SuperFood, і я вже знаю, що не останній.

Чудовий вибір на кожен день: бальзам для волосся

Пакування. Біло-сірувата пляшечка з переробного пластику об’ємом 350 мл. Яскравий дизайн з зображенням розмитого розрізу ананаса та пасма волосся.

Зручна та надійна коралово-персикова кришечка фліп-топ. Зверху на ній прикріплена наліпка – «Не ковтати». Спочатку мені здалось це смішним, але при використанні зрозуміла, що за цим, мабуть, стоїть якась життєва історія 🙃

Аромат та консистенція. Бальзам білого кольору з ледь помітним карамельним відтінком, доволі густий та має кремоподібну консистенцію. Аромат дуже насичений фруктовий, нагадує льодяники зі смаком ананаса. Аромат + форма пляшечки + консистенція… віддалено нагадало мені це все чомусь йогурт. Але я ж то пам’ятаю – «не ковтати» 😆

Склад. Виробник зосередив увагу на натуральності: 97% інгредієнтів мають натуральне походження, а решта 3% забезпечують текстуру та збереження продукту (вони промарковані зірочками). Виробник навіть розділив інгредієнти на групи для зручності споживачів, що особливо цінно, коли ви обираєте засіб, перебуваючи в магазині.

Скрін з узагальненим складом та фото складу з баночки додаю.

В основі бальзаму вода, жирний спирт Cetearyl alcohol, гліцерин. Далі йдуть дві допустимі речовини: Isopropyl myristate (емолент з високим ступенем розтікання) та Stearamidopropyl dimethylamine (замінник силіконів).

Корисності в складі: соєва, соняшникова олії, амла, екстракт фруктів ананаса, кокосова олія, глина.

Барвник тут натуральний – Caramel. Присутній Parfum (єдиний складник середньої безпеки).

Враження. Аромат дужееее насичений. Відчувається при відкриванні баночки, нанесенні, після змивання та навіть коли волосся уже сухе. Я не любитель таких насичених ароматів, але з часом звикла до такої особливості.

Через свою густоту та кремову структуру він дуже економний у використанні – головне не переборщити при вичавлюванні його з баночки, бо коли його стає менше, виникає бажання добряче струсити, а це може призводить до зайвих витрат засобу.

Як і звичайний бальзам його потрібно нанести на чисте вологе волосся, уникаючи коренів, ретельно змити. Розподіляється бальзам та змивається дуже легко. Витримую його трішки на волоссі.

Результат.

Завдяки своїй легкості бальзам ідеально підходить для мого тонкого, пористого та в’юнкого волосся, не обтяжуючи його і забезпечує легке розчісування без необхідності використання додаткових засобів. Хоча я не відчула помітного збільшення блиску порівняно з іншими аналогічними продуктами, загальне враження від використання бальзаму залишилося позитивним.

З огляду на насичений фруктово-солодкуватий аромат ананаса (я не дуже любитель такого), наступного разу планую придбати бальзам «Алое» Garnier Fructis SuperFood, з надією на більш свіжий та легкий аромат.