Клас на бюджетна пінка для вʼюнкого волосся
Відриваю від серця цю знахідку
Колись в одному відомому синьому магазині, який співзвучний із прізвищем акторки, що грала Герміону в Гаррі Поттері я знайшла цю пінку. Ніколи не тестувала бренд Kruidvat, тому було цікаво спробувати. Тим паче, що вона коштувала до 100 грн.
А потім одна відома блогерка по кучерях її прорекламувала, і відтоді цю пінку стало складно знайти.
Поговоримо про пінку:
Обʼєм в неї 200 мл, і доволі таки економний розхід. Свою банку я купила ще в серпні, і ось тільки зараз вона закінчується. Сама пінка має легку текстуру, і не обтяжує волосся. Те, що ви бачите на фото є вже залишками від тієї піни, бо вона вже просто закінчується. Також її можна використовувати як самостійний продукт, так і з додатковими стайлінговими засобами. Вона не вступає в конкуренцію з інштами продуктами догляду.
Склад
Чесно, я профан у сфері розборів складів. В мене моє нове хобі, килимкова вишивка, і то краще розвивається. Тому й не лізу в нішу догляду, але цією пінкою я дійсно хочу поділитися. Бо вона тупо мені подобається. Зазвичай я консультуюся або з saybeautyk або з новою дерматологинею, вона ж і косметологиня. На цей раз обійдемося простим сайтом із розборів косметики. Отже, склад в більшості горить зеленим та синім, тому можу припустити, що склад ок. Сам склад продублюю нижче, може мені хтось підкаже більш професійно в коментарях.
Склад:
AQUA, BUTANE,
PROPANE, VP/VA COPOLYMER, POLYQUATERNIUM-68, PANTHENOL, NIACINAMIDE, COCO-GLUCOSIDE, LAURTRIMONIUM CHLORIDE, METHYLPARABEN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, PARFUM, CITRONELLOL, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL.
Ну і трошки фото та відео
Ось так виглядає моє волосся з цією пінкою.В мене тонке та вʼюнке волосся, тому його легко переобтяжити. На фото та відео ефекту склеїності нема.
Висновок
Якщо треба бюджетна хороша пінка не за всі гроші світу, то пропоную звернути увагу на Kruidvat Curls Bounce. А якщо ви в Києві, або в іншому міст знайдете її в тому синьому магазині, то, будь ласка, повідомте мені. Бо зараз її дійсно складно знайти.
Всім дякую за увагу! Буду чекати на коментарі, які допоможуть покращити знання складів.
Всім гарного дня, вечора або ранку!
Коментарі (0)