alena.rosee

YSL Black Opium Over Red

YSL Black Opium Over Red

Всім привіт! 🖤

Продовжую вас знайомити з парфумерними новинками, вже нового, 2024 року. ✨

Сьогодні мова про ще один фланкер, відомого всім аромату , Black Opium, з вишнями.

О так, знову вишні в нових виданнях парфумів, але тут трошки інша історія. Тому, як людина яка не дуже полюбляє лінійку Блек опіум,  розповідаю свої враження від затесту новинки, а я її пробувала 3-4 рази та маю пробничек , та розповім , придбала би собі хоч міньку чи ні? 😉

Для створення цього аромату зібрались аж 4 відомих імені в парфумерному світі Honorine Blanc, Nathalie Lorson, Marie Salamagne і Olivier Cresp.

Флакон класичний для лінійки Опіум, тільки скло темно-червоне.

Розпилення досить інтенсивне, димкою.

Сам флакон гарненький, такий люксово-готичний, мені дуже сподобався саме його вигляд. Немов в ньому не парфуми, а якесь зілля 🖤 Такий флакон украса будь-якого косметичного столику, особливо якщо це 30 чи 50 мл, тобто більш компактний.

Піраміда аромату:

Верхні ноти: Чорна Черешня і Зелений Мандарин;

ноти серця: Апельсиновий Цвіт, Жасмин і Чорний Чай;

ноти бази: Мадагаскарська Ваніль, Кава і Лист Індонезійського Пачулі.

Цікавинка з головною нотою, бо більшість промо та магазинів пишуть Черешня, хтось Вишня, сам бренд каже про соковитий вишневий акорд, та на промофото все ж черешня, темна, що називають Чорна черешня мясиста та соковита.

Хоч і багато людей, відчуваючи в ароматах про щось вишневе, одразу згадують ТФ Вишню, можу на 100% сказати, що тут ніяких натяків та паралелів немає. Тут все ж черешня, яка звучить інакше не має характерного вишевого відтінку.

То ж чим пахне новинка??

На старті при розпиленні дійсно соковитий та солодкий ягідний акорд, так пахне черешневе варення, коли ягоди зварені у власному сиропі. Є солодкість, легка кислинка, по запаху точно можно почути що це щось вишневе, є і сиропність.

Одразу з цією вишневою димкою і зявляється фірмова нотка Опіумів Кава з шоколадкою.

Це чорний брют без цукру, але одна плиточка з чашечкою еспрессо ідеальний варіант.

З часом композиція округляється, стає більш густою, більш насиченою, але скоритись в сиропну історію ій не дає легка цитрусова кислинка, вона не досить явна в ароматі, але відіграє досить важливу роль. Це і мандаринка, і апельсиновий цвіт.

База типова блекопіумовська, але з легким натяком на черешню, все ж таки.

Я не люблю лінійку Блек Опіум, бо не полюбляю каву в ароматах, але розумію її популярність. Ця лінійка має шалені продажі та бренд не втомлюється випускати все нові і нові фланкери, додаючи в класичну композицію якийсь новий інгредиєнт. 

Ця лінійка пахне приємно, зрозуміло і як-то кажуть типово люксов, тобто це не образа, але Блек Опіум та його фланкери, мабуть одні із самих популярних люксових парфумів зараз, в одному рядку  з Армані Сі, Живанши Інтердіт та Ланком Ляві.

Якщо стисло описати на що мені саме схож цей аромат, то це запах чашечки свіжого еспрессо, ковток якого ви пєте і слідом куштуєте цукерку Вишня в шоколаді, точніше Мон Шері від Ферреро))) ось такий аромат, в базі вже є ваніль, але основний посил як написала вище.

Чи хотіла б я собі флакон? ну мабуть так, це перший Блек опіум , який реально захотілось. Він не мега оригінальний, але впевнена саме цей фланкер буде мега популярним. Хотілось би 30-ку цього вишневого зілля. 🍒

Дякую за увагу 🖤