Кузя Ю-а

Ранішнє перевтілення

Ранішнє перевтілення

Сьогодні чудовий день, свято обіймів! Сьогодні, як ніколи, варто проявити любов через тактильнісь. Я обійняла найдорожче - своїх малят! А потім, вирішила приділити час собі.

Сьогодні неділя, було трошки сонця і мій план для себе - зробити невагомий натуральний мейкап. Хочу бути красивою і натурально свіженькою.

І моїмии помічниками стали нові для мене засоби, такі як Radiant Wonderlight Serum-Make Up SPF 20, що я найшла на makeup по шаленим знижкам до -60%. Підкупляє спробувати та заодно перевірити ідеальність засобів. Чи так, як обіцяє виробник?

Також, я взяла до пари, позитивний по відгукам дівчат Seventeen Magic Serum Concealer, що діє як фотошопчик для зони навколо очей , та консилер для обличчя Radiant Professional Illuminator Concealer. Як Я зрозуміла, то radiant та seventeen - це одна компанія. Але щось мідл маркет, а щось рівня професійної косметики.

Ну що ж, пройдемось зі мною по ранішньому перевтіленню?

Почнемо з кольорів, що я обрала навмання, але попала просто в точку!

Ранішнє перевтілення
  • Спочатку я використала Seventeen Magic Serum Concealer – це таємниця ідеального макіяжу. Призначення цього коректора-сироватки – це створення рівномірного та бездоганного тону шкіри. Ця сироватка має унікальний склад, який включає різні масла, екстракти та вітаміни, спрямовані на догляд за вашою шкірою. Вона забезпечує інтенсивний догляд та камуфлює недоліки шкіри, роблячи її більш рівною і привабливою.

Особливості коректора-сироватки від Seventeen:- допомагає швидко і ефективно приховати недоліки на шкірі, надаючи їй бездоганний вигляд;
- допомагає створити природний вигляд, не перевантажуючи шкіру макіяжем;
- містить масло ши та олію манго, що допомагають підтримувати оптимальний рівень зволоженості та живлення шкіри;
- має ніжну текстуру, яка легко розподіляється і забезпечує комфорт під час носіння;
- відсутній неприємний запах, що робить його приємним для використання;
- доступний за прийнятною ціною, що робить його доступним більшій кількості споживачів.

І лише після сироватки, що приємно охолоджує та масажує роликом зону навколо очей - я змінилась. Шок! Реально круто!

2. Особливості Professional Illuminator Concealer бренду Radiant:

- легка консистенція;
- кілька відтінків у колірній палітрі;
- перекриває темні кола під очима;
- не підкреслює мімічних зморшок;
- чудова стійкість;
- зволожує ніжну шкіру в орбітальній зоні;
- надає свіжий і сяйний вигляд;
- підлаштовується під тон епідермісу;
- не сушить і не стягує;
- дерматологічно протестований;

Консилер дуже зручний, не скатується, не забиває шкіру І не проявляє недоліки. Ідеально наноситься, втушовується та саме головне, він найкращий з останніх моїх покупок.

3. Тут готова співати оди. Сяйна, невагома, ніжна тональна основа бренду Radiant – продукт із легкою консистенцією сироватки, який зробить відтінок обличчя досконалим і паралельно подарує шкірі розкішний догляд. Вона чудово підійде для сухого, тьмяного і вікового типів шкірного покриву. Декоративний засіб збагачений пептидами й екстрактом фарфорової квітки, які проникають в глибокі шари епідермісу, день за днем відновлюючи втрачене сяйво і молодий вигляд личка. 

Особливості Radiant Wonderlight Serum-Make Up SPF 20: - стильний флакон із помпою-дозатором; - SPF 20 – сонячний фільтр для захисту від ультрафіолету, який попереджає гіперпігментацію та фотостаріння; - рівномірно розподіляється по шкірі, створюючи невагоме покриття; - дарує обличчю ефект сяйва зсередини; - підвищує еластичність шкірного покриву; - бореться зі старінням; - рівномірно розтушовується; - перекриває недосконалості; - забезпечує стійкість протягом дня.

Я можу казати купу всього, знаю, що моїм відгукам довіряють, і мене чииають, але фото дає своє. Початок і кінець. Я посвіжішала, замаскувала недоспані ночі і внутрішній стан мій сховався за чудовою магічною косметикою.

Хочу і буду радити.