Бокс від Inebrya: перші результати #testmakeupclub

Бокс від Inebrya: перші результати #testmakeupclub
Бокс від Inebrya: перші результати #testmakeupclub

Естетика у флаконі - це про лінійку засобів для волосся від Inebrya 🔥

Сьогодні протестувала перші засоби з подарункового боксу, за що дуже вдячна команді Мейкап та бренду Inebrya! Тож, готова поділитися враженнями про шампунь, маску для волосся і краплі-флюїд.

Передісторія: маю фарбоване волосся в гарному стані, не сухе і не жирне, кінчики не посічені. Мию голову раз в три дні.

Розкажу про засоби в тому порядку, в якому використовувала саме сьогодні, але головним і самим цікавим в дописі є, звичайно, краплі-флюїд.

  • Шампунь для блиску волосся з ефектом глазурування має приємний легкий квітково-фруктовий аромат, густий, прозорий. На моєму волоссі добре вспінився за другим намилюванням, але деякі шампуні я і використовую двічі, тому не бачу в цьому проблеми. Розхід можу назвати економним, бо зазвичай я використовую більшу кількість шампуню, які погано різняться з першого разу. Добре промиває шкіру голови та волосся. Мені сподобався.
  • Маска для блиску волосся з ефектом глазурування густа, і приємно пахне. Запах більш насичений, порівняно з шампунем, але не приторний. Маска має економний розхід, її потрібно зовсім небагато. Добре розподіляється по волоссю. Я витримувала її на волоссі приблизно 5 хвилин, як і написано в інструкції. Змивається швидко. Волосся після маски гладеньке, добре розчісується. Результат роботи засобів шампунь + маска для волосся можете бачити нижче на відео. (Флюїд там ще не нанесений)

Тримати цей чарівний флакончик в руках вже задоволення! Скляна тара, гарний дозатор, прозора кришка - виглядає дуже гарно!

Сам флюїд має масляну густу текстуру, прозорий. А який неймовірний аромат🔥 хтось знає, може є такі парфуми? Ще що класно - що цей аромат залишається на волоссі після застосування флюїду! Неймовірно просто!

Краплі необхідно наносити після сушіння і укладки, на сухе волосся - саме так виразно в інструкції від виробника на упаковці товару.

Переходимо до самого ефекту на волоссі:

Мені вистачило двох натискань для розподілення продукту на довжині волосся.

Я нанесла засіб на долоні, потерла його в руках і зігріла, і потім легкими рухами нанесла на саме волосся по довжині, уникаючи коренів.

Волосся стало більш розсипчастим, більш блискучим.

Дійсно, присутній ефект, як наче глазурування.

Волосся дуже гарне та приємне на дотик, як після салонного догляду.

На відео можете побачити стан волосся одразу рісля нанесення флюїду.

Однозначно - мені дуже сподобався результат!