Lattafa Perfumes Pure Musk
Моє перше замовлення з Makeup в цьому році та знайомство з арабською парфумерією
Всім привіт ❤️
Вчора я отримала свою першу в цьому році посилку з Makeup і рік я вирішила почати з замовлення нового аромату від арабського бренду Lattafa Perfumes - Pure Musk.
Передісторія аромату Pure Musk така що я побачила огляд відомої блогерки на тему ароматів чистоти і в її добірці якраз були ці парфуми від Lattafa. Сама я просто повернута зараз на темі таких ароматів і вирішила зробити замовлення, хоча вже маю купу парфумів з нотою мускусу і мій хлопець не розуміє навіщо мені стільки 😅 при чому на його думку пахнуть вони всі майже однаково) Але мені треба)
Так я стала щасливою власницею ще одного флакону на поличці. Забігаючи наперед скажу що аромат мені дуже сподобався, а більш детально розкажу про нього нижче .
💙Упаковка та зовнішні характеристики
Спочатку розповім про зовнішній вигляд. Коробка з парфумованою водою дуже презентабельно виглядає, вона просто величезна, зроблена з щільного картону який зверху розмальований срібними та золотими візерунками в найкращих східних традиціях. В подарунок до парфумованої води додається дезодорант для тіла який знаходиться в тій самій коробці в окремому відділенні поруч.
Флакон з парфумами просто неймовірний 😍 Якщо ви любите купувати аромати і велике значення має зовнішній вигляд, то тут все ідеально. Він прямокутної форми з прозорого скла , також прикрашений візерунками . Рідина прозора і в ній всередині флакону на дні є маленькі скляні кульки . При користуванні кульки перекочуються і створюють ніжний дзвін, це дуже мило ) виглядає гарно і створює веселу атмосферу. Кришка оздоблена штучною фактурною шкірою , приємна на дотик . Щільно закривається. Пульвік срібний, працює добре, легко натискається і видає дрібнодисперсну хмарку.
💙Моє сприйняття та враження
Офіційно піраміда аромату Pure Musk складається лише з одної ноти - це Мускус. Але в різних джерелах є різна інформація, на офіційному сайті Lattafa піраміда така
Початкові ноти: Лілія ,Фіалка ,Перець
Ноти серця: Жасмин, Білий Мускус
Базові ноти: Уд, Сандалове дерево
При першому нанесенні на шкіру аромат спочатку мені дуже нагадав Muschio Bianco від Tesori d'Oriente. Тільки в Тезорі мускус більше порошковий та прохолодний , а в Pure Musk навпаки - теплий та кремовий. Також цю композицію порівнють з туалетною водою Nivea , що відповідає класичному крему в синій банці. Я їх порівнювала , не один в один але дійсно є схожість. Та це тільки перші враження. Аромат швидко трансформується, хвилин через 10 я відчуваю цитрусові ноти які в піраміді не заявлені. Але цитруси не соковиті та яскраво фруктові а нібито це віддушка в гарному доглядовому засобі для тіла. Далі кремовість залишається і в подальшому це м'який, пухнастий, білий та дійсно чистий мускус. Порівняти його можна з чистим тілом, чистою вологою шкірою щойно після душу на якій ще залишився ароматний слід від використання мила або гелю. Аромат теплий та неймовірно привабливий. Як правило, мускус в мене дуже часто асоціюється з тим як пахне жіноча шкіра . Але сприйняття в кожного різне і можливо ви відчуєте його інакше. Якщо пофантазувати і подумати з чим я ще можу порівняти Pure Musk, то це натуральна тканина з бавовни. Це чиста , свіжа постільна білизна яка щойно була вигладжена до ідеальності гарячою праскою і в яку ти одразу занурюєшся і ще відчуваєш це тепло. Зараз я білизну не прасую але пам'ятаю як робила це в дитинстві мама . Пам'ятаю якою ідеально білою була постіль і це незрівнянне відчуття чистоти.
Парфумована вода Pure Musk - аромат політкоректний, він дуже легкий та нікого не задушить своєю присутністю. Ідеальний супутник під будь який настрій та будь яку погоду.
Вважаю знайомство з арабською парфумерією вдалою, хоча аромат і нетиповий для цього направлення. Але я дуже задоволена, я одразу закохалась в цю парфумерну воду і можу сказати що знайшла в ній все те що очікую знайти в ароматах такого напряму. Якщо ви як і я любите мускус та аромати чистоти в парфумерії,то рекомендую познайомитися. До того ж ціна доволі бюджетна.
Дякую за увагу 🤗
Коментарі (0)