Hrystja_

Перші рідкі румʼяна в моїй косметичці…

Я дуже хотіла спробувати рідкі румʼяна. Бо ніколи не мала досвіду, як ними користуватися.

Раніше купувала румʼяна-суфле Lamel. Але це виявився не дуже вдалий варіант для мене, бо мені було важко з ними працювати, вони дуже важко розтушовувались, а потім мене ще й висипати сильно від них почало (якраз тільки по лінії нанесення румʼян).

І тут мені "на око" трапились румʼяна MUA makeup academy. На відміну від тіней, в інтернеті було дуже багато свотчів цих румʼян...зі всіх сторін і під різними кутами. Тож вибрати саме той, мій відтінок, не викликало зусиль.

Я перечитала багато відгуків про них...і вони всі були класні, їх рекомендувало багато візажистів: ніби з ними мега просто робити макіяж.

Тому цікавість взяла верх, і з покупкою я не забарилася.

Купувала, до речі, за 95 грн. Це мега бюджетна ціна, тож я сильно не переживала, що буде, якщо раптом не підійдуть.

В тюбику 10 мл, але їх вистачить...на рік, так точно.

Перший раз, коли їх відкрила, зразу так багато румʼян вивалилось ( це я не спеціально для фото їх витискала😅).

Але більше такого не повторювалось.

Їх потрібно зовсім трішки...я ставлю 3 крапочки на одній щоці.

Вони супер легко наносяться, дуже класно розтушовуються. Не роблять полоси. Наношу, переважно, пензликом для рідких/кремових румʼян, але, буває, що й спонжем. І так, і так класно. Стійкість теж ідеальна.

Вони дають дуже класний, ніжний румʼянець, і водночас дуже класно освіжають погляд. З ними виглядаєш так, ніби тиждень десь відпочивала. Я маю румʼяна MAC в схожому відтінку...так от MUA набагато кращі.

Я ними дуже задоволена, весь час хочеться тільки їх (глутамату натрію в складі нема😅, я перевіряла🤣).

Я постаралася зробити фото з ними, але воно не передало саме того відтінку свіжості.

До речі, сині тіні теж з палетки MUA. Але я їх взяла зовсім трішки, бо не люблю таких "концентрованих" макіяжів.