Ta_nyaaaaaaa

Burberry Her Elixir. Через ці парфуми мене хотіли з’їсти!

Burberry Her Elixir. Через ці парфуми мене хотіли з’їсти!
Burberry Her Elixir. Через ці парфуми мене хотіли з’їсти!

Привіт, спільното 🤗

Ці парфуми дісталися мені і подарунковому боксику від Makeup Club - https://club.makeup.com.ua/looks/26239/

За це ще раз щиро висловлюю слова подяки❣️ Адже такими презентами ви надихаєте кожну!

Сьогодні я пропоную розібратися, про що ці парфуми: карамельки з дитинства, вершкова полуниці, йод, бинти? Саме це такі порівняння і відчуття я бачила у дописах красунь клубу та у коментарях до них.

Тож я розповім про свої враження 🤗

Burberry Her Elixir. Через ці парфуми мене хотіли з’їсти!

Для мене Her Elixir від Burberry - це хард версія Баккари, із щедрим ягідно-карамельним, дещо вершковим і солонуватим конфітюром!

Так, з оригінальною Баккарою я не знайома, але маю достойну копію в олійному форматі - аромат Saffron від Fabien Marche (детальний огляд був тут 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/19884/)

У той час Her Elixir de Parfum звучить для мене надзвичайно смачно.

Симфонія ароматів робить гучний вступ із яскравих ягід малини, ожини та навіть перестиглої полуниці. Найбільше відчуваю малину та ожину. На диво, першої згаданої у піраміді взагалі немає. Ягоди м'які, соковиті, яскраві, що надають вибухових відчуттів 💥 Дещо їх заспокоюють вершкові ноти, що роблять аромат більш м'яким.

Цей смачний конфітюр із міксу ягід розбавляє злегка палений цукор із нотами солоності. Ох, здається саме так я відчуваю ту саму йодистість, яку описують багато дівчат. Але як же воно мені подобається 🤤

Ледь вловимі ноти квітів жасмину проскакують і дражняться зі мною, розбавляючи загальну гучність аромату.

Усе описане вище у цій до непристойності смачній і звабливій грі смаків та ароматів окутане легкою вуаллю ванілі.

І так, це не мега-солодка кондитерська ваніль. А завдяки сандалу та амбрі, вона більш спокійна, стримана та загадкова. Крім того, тандем ванілі та жасмину надає парфумам деякої пудровості, наділяє нотами коштовної косметики.

У сукупності ці парфуми звучать доволі гучно, смачно, шлейфово і жіночно-звабливо💄 Як на мене, Her Elixir de Parfum можна сміливо віднести до гурманіки. Тягучої, солодкої, гучної, сміливої, манливої!

Однак у мене трапляється дисонанс щоразу коли я вдихаю цей розкішний аромат 🙀 Він гучний, але ніжний. Надзвичааайно жіночний. Ну як так?

Не знаю як у кого, але... у мене з дозатором невеликі проблеми. Інколи він "плюється", тобто не розпилює парфуми, а видає їх тонкою струєю. Частіше це трапляється тоді, коли я намагаюся дуже акуратно розпилити парфуми, бо з ними треба бути обережною. Про це нижче.

Стійкість аромату зашкалює. Відчувала його на волоссі 3 дні. Тобто від нанесення і до миття.

На одязі тримається 4 дні, тобто також до прання.

На тілі аромат гучно відчувається 6-8 годин. Згодом стихає. Через 14 год я все ще відчувала аромат на тілі 🔥

Як на мене, відмінна стійкість!

Шлейф присутній, тягнеться приблизно на відстань двох витягнутих рук. Його відчувають усі) Крім того, я уже встигла отримати уточнюючі запитання, що ж саме за аромат🤭

Тут усе просто. Насправді цей аромат - один з тих, з яким треба бути надзвичайно обережним. 1-2 натискань на розпилювач буде більш, ДОСТАТНЬО. Інакше цим ароматом можна задусити себе, усіх людей поблизу та ще пару сіл у радіусі 20 км🤣 Тут я звісно жартую і трохи перебільшую, але думаю суть ви усі зрозуміли.

Так як я завжди обережна з ароматами і їх концентрацією на собі та навколо себе, то проблем у мене не виникало. У перші 3-4 дні я використовувала всього 1 пшик, який розподіляла на зап'ястя, шию і залишки на волосся. Однак уже через 30 хв - пару годин у мене починала боліти голова. Перші два дні я у не була впевнена, що це від аромату, але здогадувалася. Уже згодом зрозуміла, що це точно від нього. Він виявився занадто тяжким для мене.

Як же я була засмучена, бо він мені ДУУУУЖЕ сподобався 🥹

Тому на деякий час я його відклала на поличку і забула. Уже зараз я повернулася до цього аромату, наносила його на себе і все було супер! Сподіваюся, організм адаптувався. Однак тепер я використовую його пару разів на тиждень і все добре. Це не може не тішити 😌 Адже який це крутий аромат)

Усім дякую за увагу до мого допису 🫶🏻