Олена В

#beautyplan2024

#beautyplan2024

Дуже цікавий і ультра мотивуючий челендж. Коли як не на початку року складати такі списки...До речі: перше правило "заземлення" і боротьби з ПТС (посттравматичний синдром) це планування: як мінімум складати короткострокові плани. І ваша психіка і нервова система подякує вам!🥰

Поїхали.

Середньої глобальності плани😍

1.Пообіцяла собі їсти більше овочів і фруктів. Взимку це дається важкувато мені. Але ще в перших числах 2024 року я пообіцяла собі (і вже роблю) готувати більше овочевих та фруктових салатів, урізноманітнити трошки меню на кожний день і не забувати (як я це робила останнім часом) пити зелені трав'яні коктейлі. До речі, є такі японські коктейлі, які навіть являються замінниками овочів. І я такі минулої зими пила і почувалася набагато краще. Але зараз щось розслабилася. Тому...беру себе в руки.

2. Обіцяю собі пити більше води! Хоча б склянок 6- 7 в день.

3. Обіцяю більше гуляти на свіжому повітрі. Гуляю мало і в основному ввечері. Хоча є можливість і вдень.

4. Обіцяю більше рухатися і на днях вже склала список фізичних вправ для спини і не тільки. Але...до виконання не приступила ще😅

5. Обіцяю рано лягати спати (а не після 12 ночі). І хоча я сплю 8-9 годин і в принципі висипаюся майже завжди, я хочу трохи підкоректувати свої біоритми. Не те що я хочу стати жайворонком))). Я просто хочу навчитися лягати об 11 ночі ( і без думок що я щось забула зробити) і вставати о 7 годині ранку. Хоча б так для початку.

6. Обіцяю навчитися обходитися без російської мови взагалі. Бо у нас в сім'ї ми частково говоримо все ж російською(((. Прикро зізнаватися, але це так. Але працюємо над собою і я вірю,що це здійсненна обіцянка!

7. Обіцяю більше піклуватися про свої очі і менше сидіти за комп'ютером. І чередувати "посиденьки" за комп'ютером з фізичними вправами або вправами для очей.

8. Обіцяю підвищити стояння на цвяхах (у мене є дошки Садху і я почала в цьому році практику цвяхостояння). Поки у мене виходить лише хвилин 5 стояти. І це вже круто як для мене)))) Від болю правда іноді очі вилазять із орбіт 😅Але... моя ціль -навчитися стояти 40 хвилин. І якщо почитати яка користь в цій практиці для фізичного здоров'я,для психіки,нервової системи і для загартування духу-то без сумнівів я на правильному шляху і зупинятися ніяк не можна))).

Менш глобальні плани😍

9. Обіцяю навчитися малювати стрілочки. Не обіцяю ,що буду викладати свої "витвори мистецтв" 😅тут, але собі даю таку обіцянку.

10. Обіцяю не "забивати" на лімфодренажний масаж обличчя,який потрібно робити кожний день(!!!), а я іноді пропускаю((.

11. Обіцяю ще більше читати і прочитати накінець книгу "Історія України" вже більш усвідомлено. Бо,як вияснилося, історію України більшість українців якраз і не знають(((.

Найбільш глобальна обіцянка самій собі:

12. Обіцяю ще більше працювати над собою, рости і розвиватися духовно. Бо події сьогодення наче наші тригерні точки: поки ми над ними не попрацюємо , біль не вщухне.

Якщо ми хочемо змінити наше майбутнє, ми повинні змінити ставлення до минулого і відпрацювати "роботу над помилками". І тоді...майбутнє не тільки буде приносити нам "граблі" та уроки, але ще й задоволення і щастя!