Дашуля❤️

Залізобетонні брови???

Залізобетонні брови???

Якщо ти ще не чула, а я наслухалась ой як багато: Got2b Glued Spiking Glue - це стайлінг-гель для волосся, який багато дівчат рекомендують для вкладання брів💘

Коли вперше почула, подумала, що він ну приблизно виконує таку ж функцію як і звичайний гель для брів🤷‍♀️

Скільки ж було рекомендацій🫢 і от він у мене, я готова поділитись думкою про нього💕

Це густий гель білого кольору який після висихання стає зовсім невидимий. Дівчата використовують його для згладжування зачіски, і як запевняє виробник, гель спокійно змивається після наступного миття голови✨️

Об'єм просто гігантський і мені здається мені вистачить його на все життя😂 Наношу я його спеціальною силіконовою щіточкою і це ну дуже зручно💕 Гелю треба зовсім трохи щоб класно зафіксувати брови💘

Залізобетонні брови???

Чесно кажучи я і не думала що мені на стільки сподобається❤️

• волосинки супер слухняні і піддатливі, вкладаються за декілька рухів
  • ефект ламінування суперовий
  • тримаються брови ну просто бетонно🤭
  • пост роблю спеціально після того як проходила з ним цілий день, щоб сказати що він як тримав їх так нічого і не змінилось!
  • змивається просто міцеляркою або гідрофільною олією
  • останні два моїх гелі для брів майже ніяк не закріплювали їх, тільки від Eveline cosmetics мені більш менш добре підійшов.

Тому якщо твої брівки не піддаються звичайним гелям це точно, що потрібно❤️ Якщо ж шукаєш легеньке закріплення з супер натуральним ефектом, цей гель не підійде🤷‍♀️

Отож я налаштована і далі ним користуватись і мабуть стаю в число тих дівчат які рекомендуватимуть його🥰

Дякую за увагу❤️