Покупки GlamShop
Поповнення колекції пігментів від GlamShop! Їх новинка, бестселери та, що ще я маю у свої колекції.
Привіт красуні!
Отримала замовлення від GlamShop і хочу поділитися тим, що замовила, та розповісти про пігменти і тіні які маю у своїй колекції.
Я замовила 8 нових рефілів та палетку під них. Замовляла на офф сайті, дуже сподобалось. Вони мають доставку по всьому світу, і в Україну також звісно, а ще у них на сайті неймовірні знижки по ліквідації. Так наприклад матові рефіли я взяла по 2 злотих (приблизно 20 грн) - це прекрасно для ознайомлення з брендом.
У своїй сталій колекції яку я купляла де інде по одному-два продукти я маю вже аж 12 різних рефілів. Новим замовленням я покрила всі їх формули.
Тож давайте дивитися свотчі!
Нове замовлення
- Два матових "Фіолетовий рожевий" (Fioletowy róz) та "Угорський" (Węgierka) - брала для ознайомлення з формулою світлий та темний у відтінках найходовіших для мене - вони гарні, м'які, не пильні, досить пігментовані. Мають наче сатинову текстуру хоча виглядають повністю матовими.
- Їх новинка - кристалічна тінь "Танзаніт" (Tanzanit) - дуже красивий колір, але як і інші кристалічні та мармурові тіні дуже крихкі. Вони м'які але зроблені часточками, які можуть кришиться кусочками, тож треба використовувати обережно.
- Ультра перлиний пігмент "Професійний дайвер" (Nurek Zawodowy) - теж прекрасний колір, проте, я не бачу особливої різниці між ним та велюровими тінями. Хоча він має у собі неймовірно велику кількість різних дуже маленьких блискіток у темній основі.
- Два турбо пігменти "Орігамі" (Origami) та "Акриловий лід" (Akrylowy lód) - це найпопулярніша їх формула. Орігамі - зелений, яскравий, м'який і дуже сяючий, має темну підложку та опалінує у світліший, а Акриловий лід - фіолетовий із синьою підложкою, теж м'який та яскравий, але він ще й дуохромний, тобто опалінує з синього у фіолетовий.
- І нарешті, бестселери, і мабуть найдорожчі їх рефіли це - мультихроми "ОМГ!" (OMG!) та "Блакитний дракон" (Blue Dragon) - ну тут без зайвих слів, просто треба це бачити! ОМГ! переливається з синього у зелений, фіолетовий та малиновий - дуже гарно!! Дракон же ж переливається з фіолетового в блакитний, синій, малиновий та рожевий - це просто кайф!!
Порядок на фото: Фіолетовий рожевий, Угорський, Танзаніт, Акриловий лід, Орігамі, Професійний дайвер, ОМГ!, Блакитний дракон.
Моя колекція
Тут хочу поділитися тим що маю вже певний час. Вперше з однушками від GlamShop я познайомилася 2022-го, у Польщі. Хоча спершу мою увагу привернули однушки Hean та Mystic, коли їх стало трохи більше, я звернулась у GlamShop за палеткою (на фото та, що картонна), а за нею почала свотчити все що в них є, і так почалась моя залежність...
Я маю всі їх фініши, проте по кольорах тут все більш менш однорідне. Це особливість покупки однушок - завжди обираєш те, що частіше носиш. І не, я не маю однакових, вони усі реально різні!
Мої найулюбленіші це - велюрові тіні "Чарівник" та "Амарант", турбо пігмент "Белла" - ці троє мої найперші, і купляла їх разом (мені подобається як вони разом виглядають, навіть робила з ними трьома один мейк). Також це - турбо пігмент "Тюль" - дуже гарний! Він зелений, що опалінує у рожево-фіолетовий та віддає жовтим, через свою кислотно зелену базу - дуже крутий, ще також круті - кристалічна тінь "Турмалін" та голографік "Фантастичний голо"
Порядок на фото: мармурова тінь "Делікатність", турбо пігмент "Реверс", кристалічна тінь "Турмалін", голографік "Фантастичний голо", турбо пігменти "Сяйво", "Аврора", "Тюль", "Вектор", "Белла", велюрові тіні "Амарант", "Чарівник", "Дикі ягоди"
Інші продукти бренду
Моя колекція сфокусована на продуктах для очей, окрім однушек, я ще маю кольорову базу, клей, рідкі блискітки, сипучі пігменти (ті, що хлоп'ями такими, от для них потрібен сильний клей), а ще я маю помаду, яку бренд мені подарував колись за покупку.
Я реально задоволена всіма цими продуктами, тут немає розчарування, хоча це і не зовсім вже й бюджетний сегмент як наші Lamel, GlamBee, та інші їм подібні бренди, ціна-якість дуже комфортні.
Дякую усім хто дочитав до кінця.
Сподіваюсь, що комусь було цікаво розглянути таку кількість пігментів, а можливо комусь і корисно.
Якщо вже користувались продуктами GlamShop, то пишіть якими, що сподобалось найбільше, і чи були розчарування. (Як, що кидайте силки на свої пости, буду рада почитати)
А як ні, - пишіть, чи є щось щоб хотіли спробувати.
Дуже цікаво в кого яка думка.
Коментарі (0)