Огляд на продукти LAMEL FLAMY

Огляд на продукти LAMEL FLAMY

Привіт красуні!
Сьогодні вирішила зробити огляд на деякі продукти із нової колекції LAMEL - FLAMY.
Робила, свотчі та повний мейк з яким проходила весь день (близько 8 годин), тож до деталей.

Огляд на продукти LAMEL FLAMY

Я купила усі 3 олівці, і вони усі різні. Не тільки за кольором, а за текстурою, м'якістю та нанесенням.

Найм'якший - зелений, він і найпростіший в роботі, а найгірший і твердий жовтий, хоча на очах, в цілому якщо робити стрілку вони всі виглядають однаково, едине, що жовтий важко наносити в порівнянні із зеленим. Червоний десь по середині, не м'який, але не такий як жовтий.

По стійкості тут все норм. Я їх носила кілька разів у різних мейках - питань нема, але і не щось супер-дупер. Просто гарні олівці.

Тіні, - вони прекрасно блищать.

Їх плюс у тому, що вони так само прекрасно наносяться пензликами. Дуже круто вони тушуються пухким пензлем, а плоским, або плотно набитим їх можна вкласти на повіку. Для мене це плюс, бо я не люблю пальцями в косметос сильно тикати.

Нажаль, я ще не надто їх тестила, носила тільки пару годин як топер, де вони себе прекрасно проявили, але то не показник. І в цьому мейку, весь день, але на голу повіку. Як для тіней з банки, на голій повіці (в мене вони, ще й жирні) - то результат не поганий.

Гадаю, це хороший варік, і для Lamel це нова формула, бо їх попередники із Moonrise, наприклад, були не такі сухі, і в цілому мали трохи іншу текстуру.

Але, цих тінях дуже сильно, як пісок відчуваються блискітки, тому для тих у кого чутливі очі, це може бути проблема. Також треба бути обережними тим, хто носить лінзи.
Як вмивалась було відчуття скрабування...

Туш для вій - моя любов, але, як на мене не для кожної.

По-перше вона світла, по-друге, має металевий блиск, що робить її ще менш помітною. Вона бордово-рожева, тож може підійти не під кожні очі, та тон шкіри. Якщо хтось мав туш від GlamBee DISCO у рожевому варіанті, - то це аналог, лиш трохи темніше. Дуже кльово такі туші виглядають у світлих мейках, і краще повністю матових, або туш соло.
Щіточка, то є моя особлива радість, бо вона така сама як і в лімітці flash (Яка зараз називається fly - я підтримую те, що вони віджали у росіянки її продукт).
Носиться добре, в мене ніде не відпечаталась, і не осипалась. Колір також не змінила.

Лайнер для вуст, або фломастер із фетровим накінечником, - це просто тінт, але в такій не звичній формі.

В мене рожевий, і якщо чесно мені не дуже комфортно ним користуватись. Тінт база така сама як і в желе, відрізняється лише колір, і те, що це, просто водичка. Я не можу вкласти його виключно як контур, особливо під блиск, але градієнти виходять гарні.

Щодо тіну-желе, то це стара як світ формула, з класичною тінтовою базою. Сам по собі відтінок гарний, в мене це Phantom, але він швидко стає просто рожевим. Можливо це особливість моєї шкіри (на вустах, та руці стейн однаковий).

Читала у відгуку Oli Seagull, про те, що він не сушить, і наче дає зволожуючі відчуття. В мене - ніт. Сушить, як і всі інші тінти-желе/-помади, трохи не так сильно як звичайний тінт водичка, але сушить. Тобто, кожному по своєму будуть відчуття.
Але його великий плюс, як і у фломастера, це те, що вони сходять доволі гарно. Без лисин, не плямами, а доволі однорідно. Для тінтів, це часто показник якості.

Хоча стійкість так собі - після обіду із смаженим жирненьким беконом протрималось ще десь години дві (у сумі я проходила з ним близько 4-х годин).

Я надихалась макіяжем з офіційної сторінки Lamel в інсті. Тож верхня повіка чисто сіра, а нижня - рожева. Для неї я брала палетку Secret Santa, бо не маю FLAMY... Але треба було всі три олівця якось впихнути і я зробила внутрішній кутик жовтим, а іншими переходи на верхній повіці від зеленого у жовтий, на нижній від червоного.

На губи нанесла блиск для всього з колекції Міф, з цієї ж колекції і туш для брів (олівець не ламель, як і тон).

На щоках в мене білий і рожевий із фіолетової палетки Selflove, як хайлайтер використала рожевий з палетки HOPE.

Як я писала вище, губи зійшли за 4 години приблизно, і я їх не поправляла. Олівці як були, так на місці і залишилися, теж саме туш. Тіні, трохи скаталися, але повіки не були підготовлені зовсім, тіні нанесені соло, тож результат, як на мене добрий.

Тушовку я робили самими цими тінями, тож вони як втушевалися в шкіру так і залишилися, ними ж я і форму будувала. Форма на місці залишилась - це топ.

Дякую кожній хто дочитав мій огляд до кінця. Я сподіваюсь, що комусь було цікаво, а комусь було і корисно.

Діліться своїми враженнями від продуктів, можливо в когось були свої індивідуальні реакції на певні проекти в колекції.