Fraulein

#beautyplan2024

#beautyplan2024
#beautyplan2024

Люблю все структурувати та записувати, тому побачивши цей челендж відразу зрозуміла - це моє🖤

Ще наприкінці минулого року виписала собі плани на прийдешній рік, тож довго міркувати не довелось. Виписала лише те, що стосується сфери краси та готова поділитися з вами.

  1. Регулярний спорт! Сюди обов'язково входить: басейн, катання на велосипеді, тренування та набір ваги.
  2. Прийом вітамінів. Вони гарно впливають не тільки на організм, а ще й на стан волосся, нігтів та шкіри.
  3. Project pan. За минулий рік в мене назбиралось купа дублюючої декоративної косметики - особливо погано з кількістю олівців для губ. Їх нарахувала аж 31 шт! Особливо суворі рамки я собі не виставляла, але точно усвідомила, що те що купила - треба використовувати!
  4. Менше мучити своїх котів. Із-за регулярних ігр з ними шкіра моїх рук постійно в якихось ранках та подряпинах. Виглядає це, звісно, не привабливо, тож треба позбуватись цих слідів.
  5. В педикюрі використовувати лише звичайні лаки. Не хочу дочекатись серйозних проблем з нігтями на ногах через постійне використання гель-лаків.
  6. Більше фарбувати губи. В мене є купа гарних помад, які лежать просто без діла.
  7. Пірсинг носа! Давно вже хочу це зробити. Тільки вагаюсь який саме: крило чи септум, або і те і інше)
  8. Завжди наносити догляд на волосся після шампуню. Зізнаюсь, іноді я буваю лінива і не завжди наношу бальзами/маски на своє постраждале, фарбоване волосся, а це йому значно не на користь.
  9. Теж саме стосується догляду за обличчям. Маски/пілінги/сироватки - обов'язково! Бо діло потихеньку наближається до 30ти, а я хочу мати красиву доглянуту шкіру ще дуже довго.
  10. Медичний "чек-ап". Дуже важливо, коли ти розумієш де саме ховається проблема в твоєму організмі і впливає на твій стан та дізнатись , яких саме вітамінів в організмі є дефіцит.
  11. Пройти повний курс масажу спини. Із-за постійних фізичних навантажень по дому і роботі моя спина скоро скаже мені "гуд бай", тому про неї попіклуватись теж треба.
  12. Користуватись найгарнішим тут і зараз! Не залишати це для якогось особливого періоду чи дня. Він може так і не настати, а робити себе щасливою ти повинна щодня!

Дякую вам за увагу. Буде дуже цікаво почитати про ваші пункти🖤