Чарівна шапка для здорового в олосся
А у вас є така?)
Мабуть, всі чули про техніку прогрівання масок для волосся, коли спочатку ми наносимо продукт на пасма, потім вдягаємо шапочку для душу, а далі обгортаємо рушником і прогріваємо феном?)
Так ось, в мене для цієї ж мети є спеціальна шапка, яка не потребує сушіння). А саме - з насінням льону всередині 🥰.
Я підгледіла такого роду аксесуари в curly блогерок і загорілась і собі придбати. До речі, вони бувають різні: є електричні, якісь космічні, як в старих фільмах про майбутнє, або ж, як у мене, з наповненням.
Технологія використання максимально проста:
🌺 Спочатку наносимо маску на волосся, прочісуємо та віджимаємо зайву воду.
🌺 Далі вдягаємо шапочку для душу (в мене вони йшли в комплекті).
🌺 Кладемо льоно-капелюх в микрохвильову піч на 30-60 секунд (тут треба дивитись в залежності від параметрів пічки та обраного режиму, наша мета - зробити зернятка теплими, але не дуже гарячими, щоб не припекти голівоньку😁).
🌺 Вдягаємо нашу термо шапулю і ходимо в образі дивної тьоті 15-30 хвилин)).
Далі змиваємо маску і вкладаємо звичним способом (в мене це кучерява рутина, докладно про неї можна прочитати за тегом #Feerie_curls ).
Що дає таке глибоке зволоження? Завдяки прогріванню компоненти маски або бальзаму краще проникають вглиб кутикули та максимально зволожують та насичують волосся.
Я роблю таке СПА, коли бачу, що волосся стало сухішим та більш тьмяним через зміну температури або вологості. Буквально 1-2 процедури і мої кучері знову починають блищать і перестають плутатись 😍.
P.S. Свою шапку купувала на китайському маркетплейсі, якщо ви знаєте українські альтернативи, поділіться, будь ласка, в коментарях, впевнена, це буде корисно для багатьох 🤗.
Коментарі (0)