Олена✨

#testmakeupclub #MaybellineNewYork

#testmakeupclub #MaybellineNewYork

Магія краси в кожному засобі: огляд чарівного боксика від Maybelline New York та Makeup 💕

Туба об’ємом 30 мл з кришечкою, що закручується. Дизайн лаконічний та чіткий. Завдяки кольоровому глянцевому прямокутнику можна зорієнтуватися, який тон можна очікувати побачити. Міститься уся необхідна інформація.

Виробник зазначає, що тональний крем підходить для усіх типів шкіри, містить вітамін E, гіалуронову кислоту та мінеральні пігменти.

Що маємо по факту? Цей тональний крем має легку, водянисту текстуру, яка легко розподіляється по шкірі, не створюючи ефекту маски, особливо коли наносити його вологим спонжем. Він залишає матовий фініш та має середнє перекриття.

На добре зволоженій шкірі виглядає чудово, але якщо є сухість, то підкреслює її ще яскравіше.

Чому? В основі після води важкий силікон Dimethicone. Для схильної до жирності та жирної шкіри – це ок (але його треба дуже ретельно змивати, бо є ймовірність забиття пор), а от для сухої та шкіри зі зморшками, особливо на кожен день варто уникати важких силіконів на початку складу тональних засобів. На п’ятому місці є Glycerin, але він навряд чи виправить ситуацію для сухої шкіри (враховуємо, що є й інші силікони у складі).

Які корисні інгредієнти ще є у складі крім Glycerin? Вітамін E (антиоксидант), Panthenol (заспокійливий, зволожувач), олія аргани (антиоксидант), Hydroxyethyl urea (зволожувач), Aloe barbadensis leaf juice powder (зволожувач), Sodium hyaluronate (зволожувач), Titanium Dioxide (санскрін). Ці компоненти розташовані в другій половині складу.

У мене жирний тип шкіри, очищаю її ретельно (міцелярна вода + гідрофільна олія + пінка), тому після хорошого зволоження цей тональний крем гарно лягає та не створює якогось дискомфорту.

Відтінок 03 світло-бежевий має виражений жовтий підтон. 16 ванільно-рожевий виглядає трохи нейтральнішим. Потрібно враховувати, що цей тональний крем має властивість трохи підлаштовуватись під тон шкіри.

У моєму випадку (приглушений тип зовнішності) з відтінком 03 помітна жовтизна в той час, як 16 підходить краще. Темнота 16 середня - не для білосніжок, але по факту не є дуже темним після нанесення.

Загальні враження. Хороший бюджетний тональний крем без відчуття маски, який підійде для нормальної, схильної для жирності та жирної шкіри, але потребує хорошого зволоження перед нанесенням. Потребує обов’язкового ретельного змивання, бо потенційно може забивати пори. P.S. Для сухої шкіри в асортименті Maybelline New York є кращі варіанти тональних кремів.

Пакування помад SuperStay Vinyl Ink вражає - яскравий паралелепіпед, на межі двох граней напис VINYL. Колір пластику відповідає відтінку помади, що дуже зручно, особливо, коли у тебе їх колекція 😁

Наноситься помада легко завдяки фетровому аплікатору, але перед використанням її потрібно потрясти. Для зручності та акуратності раджу обвести контур губ олівцем в тон помади.

Фініш блискучий «вініловий». Після нанесення і висихання відчувається незначна липкість, але вона не створює дискомфорт. Чудова стійкість – можна і каву попити, і перекусити, а то й пів дня гуляти не переживаючи, що щось стреться чи попливе.

Особлива насолода – приємний аромат що, мені нагадує молочний льодяник.

Щодо змивання, з нюдовими відтінками справиться міцелярна вода, а для більш яскравих краще використовувати гідрофільний продукт, щоб уникнути зайвого тертя.

Відтінок 35 Cheeky – ідеальний нюд. Капучиновий відтінок, який при теплому світлі віддає рожевим.

Відтінок 50 Wicked – яскравий та відвертий червоно-малиновий колір.

Не дарма помади Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick набрали такої популярності. Вони чудові.

Пластикові флакони нюдового рожевого та глибокого чорного кольорів з написами «рожевим золотом» виглядають стильно та сучасно, вони точно прикрасять косметичку.

Гнучка силіконова щіточка конусоподібної форми, до якої мені потрібно звикнути, бо зазвичай віддавала перевагу класичним щіточкам.

Перші враження. Maybelline New York Lash Sensational Sky High не лише робить вії довшими, але й ідеально їх розділяє, надаючи погляду легкості та виразності. Тим часом Maybelline New York Lash Sensational Sky High Cosmic Black зачаровує ще більш інтенсивним чорним кольором. Ця туш додає віям більше об'єму, роблячи погляд глибоким та загадковим.

З детальнішим порівнянням тушей повернусь за місяць, адже консистенція після кількох використань може змінитись.

Форма підводки зручна. Нагадує ручку або фломастер з силіконовою вставкою, яка забезпечує комфорт та зручність у триманні.

Тоненький кінчик, який мав би промальовувати ідеальну лінію. Але по факту намалювати щось підводкою неможливо. Основа мокра, кінчик сухий. Постійний перевернутий вниз ковпачком вертикальний стан, трясіння і навіть стрибки на одній нозі 🤣 не допомагають розписати цю підводку-фломастер 🙄

Попри один невдалий промах дуже тішусь, що боксик Maybelline New York та Makeup опинився в моїх руках і я мала можливість протестувати ці незнайомі для мене продукти. Дякую 🥰